• +36 70 386 3204
  • info@canissi.hu
  • 1055, Markó u. 4.
  • Nyitva: H-P: 10-18 óráig

Canissi Szabóság, méretre készített ruházat, elfoglalt férfiaknak, akiknek fontos az igényes megjelenés.

Közel 10 éve foglalkozunk  férfiak öltöztetésével. Szabóságunkban egyedi tervezésű, méretre készített öltönyöket, sportzakókat, ingeket, kabátokat, casual nadrágokat készítünk, azon igényes ügyfeleink számára, akiknek az idő nagyon fontos tényező.

Mit jelent a Canissi élmény?

Ingyenes stílustanácsadásunk alkalmával megismerjük az Ön egyéniségét, hogy azután olyan ruhadarabot készíthessünk, ami teljes mértékben az Ön alakjára szabott.

Szeretettel várjuk Szabóságunkban! Térjen be hozzánk egy jó kávéra! 

Ügyfeleink imádnak hozzánk ellátogatni, mert mintha a saját nappalijukban lennénk, Szabóságunkban  az előre leegyeztetett időpontra a friss, finom, gőzölgő kávé illatával várjuk Önt és kedvesét, ezzel megteremtve azt a kellemes légkört, amiben  ellazulhat és ráhangolódhat a megálmodott ruhadarab megtervezésére. –Tovább az időpontfoglalás gombra…

 

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1

Stílus tanácsadás, anyag választás:

Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.
2

Méretvétel

Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz....stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.
3

Szabász dolgozik

Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.
4

Első próba

Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.
5

Átvétel

A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.