• Tel: +36 70 386 3204
 • E-mail: info@canissi.hu
 • Üzletünk: 1055 BP, Markó u. 4.

Házhoz megyünk

Megrendeléstől függően (darabszám, helyszín, alkalom) helyszíni méretvétellel, ki- és visszaszállítással, helyszíni pótpróbával segítjük ügyfeleinket.

Hová? Ahova Ön kéri! Pl. irodájába, otthonába. Ám előbb:

 1. Először gondosan felmérjük az igényeit telefonon.
 2. Ezután az Ön testalkatához megfelelő, méretéhez és stílusához igazodó mintakollekciót állítunk össze.
 3. Majd elvisszük Önnek oda, ahova kéri (irodájába, otthonába), ahol akár egy kávészünetben vagy a kedvese társaságában felpróbálja azokat, ekkor levesszük méreteit is.

Így nem kell órákat utazásra, parkolásra, üzletjárásra, keresésre, nézelődésre, vásárlásra szánnia…
Gyors és kényelmes!

Önre szabjuk!

Exkluzív öltözet gyorsan és kényelmesen tetőtől talpig – az elegánstól a sportosig. Miután telefonált – ha sürgős- akár már aznap is viselheti azt az új és méretre igazított prémium minőségű öltönyt és/vagy más ruhadarabot, kiegészítőt amibe beleszeretett. Pl.: kabát, ing, cipő, sportzakó, mandzsetta gomb, stb.

Számunkra az a fontos, hogy ügyfeleink gyors, kényelmes, első osztályú és teljesen személyre szabott szolgáltatásban részesüljenek. Hiszen Önnek az idő, nekünk pedig az elégedett ügyfél nagy kincs!!!

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1. Stílus tanácsadás, anyag választás:
Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.

2. Méretvétel
Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz….stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.

3. Szabász dolgozik
Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.

4. Első próba
Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.

5. Átvétel
A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket és jelentkezzen be szalonunkba.

Canissi Tailoring: Budapest, Parlament, Markó u. 4.

Forduljon hozzánk bizalommal: Kanizsai Szilvia  +36/70/386-32-04

Ügyfeleink mondták

 • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
 • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
 • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
 • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
 • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
 • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.