• +36 70 386 3204
  • info@canissi.hu
  • 1055, Markó u. 4.
  • Nyitva: H-P: 10-18 óráig

Méretre készített öltöny

30 év szakmai tapasztalatra alapozva tradicionális olasz mesterszabászati hagyományra építünk, az anyag kiválasztástól a kész öltönyig. Egyedülálló minőségű luxusöltönyeinket kézzel készítjük az Ön számára. Canissi Szabóságunk Made to measure szolgáltatása garantálja az urak által megálmodott, személyiségükhöz, testalkatukhoz, bőr-, illetve hajszínükhöz legjobban illő öltönyök megvalósítását.
Az anyagválasztástól a kész öltöny elkészültéig kb. 4-5 hétre van szükség. S100-tól, az S180-as anyagminőségig 100% gyapjú, cashmere gyapjú, len, selyemgyapjú pazar szövetek, fényes selymek tárházával dolgozunk. Scabal, Drago, Loro Piana, Solbiati, Vitale Barberis, Reda és hasonló angol és olasz anyagcégek, luxus minőségű anyagválasztéka áll rendelkezésünkre, hogy elkészítsük kedvenc ruhadarabját, amely magabiztos megjelenést kölcsönöz a tárgyalásokon, céges rendezvényeken, ünnepi eseményeken.

Extra szolgáltatásként kérheti monogramjának, illetve aláírásának hímzését, hogy még egyedibbé tegyük méretes öltönyét.

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1

Stílus tanácsadás, anyag választás:

Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.
2

Méretvétel

Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz....stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.
3

Szabász dolgozik

Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.
4

Első próba

Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.
5

Átvétel

A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.