• +36 70 386 3204
  • info@canissi.hu
  • 1055, Markó u. 4.
  • Nyitva: H-P: 10-18 óráig

Méretre készített sportzakó

Manapság egyre több helyen elengedik a szigorúan vett üzleti öltözéket. Leginkább a banki, pénzügyi, az ügyvédi, a közjegyzői pályán ildomos betartani az üzleti megjelenést.

Bizonyos szakmákban már egy öltöny viselésével túl tudjuk öltözni üzleti partnerünket, amitől ő kényelmetlenül érezheti magát.
Napról-napra egyre trendibb a sportzakó viselése. Legyen az egy üzleti megbeszélés, egy casual friday, egy céges rendezvény, akár egy baráti összejövetel. Egy különleges, egyedi stílusunkhoz megfelelő sportzakó kiemelheti egyéniségünket a többiek közül, személyiségünket kihangsúlyozva.

Testalkatunk előnyeit a fazon állásával, az anyag kiválasztásával hangsúlyozhatjuk. Csak a fantázia szab határt, ezernyi variáció áll rendelkezésünkre, már a gomblyukak színeinek kiválasztásakor is. S100-tól, az  S180-as anyagminőségig 100%gyapjú, cashmere gyapjú, len, selyemgyapjú pazar szövetek, fényes selymek tárházával dolgozunk. Scabal, Drago, Loro Piana, Solbiati, Vitale Barberis, Reda és hasonlóan jó minőségű angol és olasz alapanyagok adhatnak hangot stílusának. A megálmodott sportzakó az úriembernek magabiztos, határozott, férfias megjelenést biztosít.

Két-három darab sportzakóval már megfelelően változatossá tehetjük a szürke hétköznapok unalmas színeit.

Extra szolgáltatásként kérheti monogramjának, illetve aláírásának hímzését, hogy még egyedibbé tegyük méretes sportzakóját.

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1

Stílus tanácsadás, anyag választás:

Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.
2

Méretvétel

Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz....stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.
3

Szabász dolgozik

Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.
4

Első próba

Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.
5

Átvétel

A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.