• Tel: +36 70 386 3204
  • E-mail: info@canissi.hu
  • Üzletünk: 1055 BP, Markó u. 4.

Rólunk

Kanizsai Szilvia vagyok, a Canissi márka megálmodója és megalapítója.  Prémium minőségű egyedi ruhadarabok készítésével foglalkozunk közel egy évtizede. Számos üzletember, feslővezető ügyfelünk számára készítettünk egyedi ruhatárat. Tapasztalataink szerint a legnemesebb természetes anyagok felhasználásával készült, méretre szabott öltönyök, zakók, szmokingok, mindig elegánssá varázsolják viselőjüket. Legyen az egy tárgyalási nap, konzultáció a megbízókkal, vagy éppen egy elegáns rendezvény. A személyre szabott egyedi ruhatár magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Mintakollekciónkat megtekinteti Canissi Szabóságunkban!

A Canissi márkáról:

Az elmúlt évek tapasztalatai és a visszajelzések előbb csak formálták, majd a felmerülő igények meghatározták az irányt és ösztönöztek arra, hogy megalapítsam saját “elegancia gyáramat”, ahol a sikeres, céltudatos, de sokszor időhiánnyal küzdő nőknek és férfiaknak segítek a legjobbat kihozni magukból stílustanácsadással, valamint ruhatervezéssel.

Elképzeléseim a Canissi márkában kapnak textúrát. Munkám során sokszor tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem, vagy nehezen préselhető bele a nemzetközi mérettáblázatok szigorú skatulyájába. Lássuk be, az izmos és erős felsőtest, vagy az apró női alkat, esetleg teltebb idomok, vagy a magas és vékony felépítés nem ritkaság, mégis a legtöbb divatház ruhájával egyenesen a szabónál folytatjuk a ruhatár bővítését, a vásárolt termék méretre igazításával. A gyakorlatban tapasztaltak alapján úgy láttam, egyre nagyobb igény van a személyre igazított szabóságra, amelyet visszaigazolt egyedi méretre készített, saját tervezésű ruhadarabjaim népszerűsége is.
A Canissi egyedi tervezésű konfekció kollekciói különleges alternatívát és hangulatot kölcsönöznek viselőjük számára az év mind a négy szezonjában. A tervezés során ugyanakkor különleges és kiemelt hangsúlyt kap, hogy termékeinket személyre szabjuk testalkathoz, életkorhoz igazítva, szem előtt tartva az egyéniség és a megjelenés összhangját és harmóniáját.

A Canissi nemcsak egy feltörekvő, egyedi brand, hanem alternatíva azok számára, akik szeretnének elszakadni a hagyományostól, emellett könnyedén elérhetik, hogy a mainstream-nél jobb minőségű, ugyanakkor a trendeket követő, egyedi formákkal és színekkel kifejezzék egyéniségüket.

A Canissi személyre szabja a divatot, mert az eredetiség és az elegancia esszenciája a pontos és érző figyelem a részletekre.

Kanizsai Szilvia

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1. Stílus tanácsadás, anyag választás:
Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.

2. Méretvétel
Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz….stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.

3. Szabász dolgozik
Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.

4. Első próba
Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.

5. Átvétel
A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket és jelentkezzen be szalonunkba.

Canissi Tailoring: Budapest, Parlament, Markó u. 4.

Forduljon hozzánk bizalommal: Kanizsai Szilvia  +36/70/386-32-04

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.