• +36 70 386 3204
  • info@canissi.hu
  • 1055, Markó u. 4.
  • Nyitva: H-P: 10-18 óráig

Rólunk

Kanizsai Szilvia vagyok, a Canissi márka megálmodója és megalapítója.  Prémium minőségű egyedi ruhadarabok készítésével foglalkozunk közel egy évtizede. Számos üzletember, felsővezető ügyfelünk számára készítettünk egyedi ruhatárat. Tapasztalataink szerint a legnemesebb természetes anyagok felhasználásával készült, méretre szabott öltönyök, zakók, szmokingok, mindig elegánssá varázsolják viselőjüket. Legyen az egy tárgyalási nap, konzultáció a megbízókkal, vagy éppen egy elegáns rendezvény. A személyre szabott egyedi ruhatár magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Mintakollekciónkat megtekinteti Canissi Szabóságunkban!

A Canissi márkáról:

Az elmúlt évek tapasztalatai és a visszajelzések előbb csak formálták, majd a felmerülő igények meghatározták az irányt és ösztönöztek arra, hogy megalapítsam saját “elegancia gyáramat”, ahol a sikeres, céltudatos, de sokszor időhiánnyal küzdő nőknek és férfiaknak segítek a legjobbat kihozni magukból stílustanácsadással, valamint ruhatervezéssel.

Elképzeléseim a Canissi márkában kapnak textúrát. Munkám során sokszor tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem, vagy nehezen préselhető bele a nemzetközi mérettáblázatok szigorú skatulyájába. Lássuk be, az izmos és erős felsőtest, vagy az apró női alkat, esetleg teltebb idomok, vagy a magas és vékony felépítés nem ritkaság, mégis a legtöbb divatház ruhájával egyenesen a szabónál folytatjuk a ruhatár bővítését, a vásárolt termék méretre igazításával. A gyakorlatban tapasztaltak alapján úgy láttam, egyre nagyobb igény van a személyre igazított szabóságra, amelyet visszaigazolt egyedi méretre készített, saját tervezésű ruhadarabjaim népszerűsége is.
A Canissi egyedi tervezésű konfekció kollekciói különleges alternatívát és hangulatot kölcsönöznek viselőjük számára az év mind a négy évszakjában. A tervezés során ugyanakkor különleges és kiemelt hangsúlyt kap, hogy termékeinket személyre szabjuk testalkathoz, életkorhoz igazítva, szem előtt tartva az egyéniség és a megjelenés összhangját és harmóniáját.

A Canissi nemcsak egy feltörekvő, egyedi brand, hanem alternatíva azok számára, akik szeretnének elszakadni a hagyományostól, emellett könnyedén elérhetik, hogy a mainstream-nél jobb minőségű, ugyanakkor a trendeket követő, egyedi formákkal és színekkel kifejezzék egyéniségüket.

A Canissi személyre szabja a divatot, mert az eredetiség és az elegancia esszenciája a pontos és érző figyelem a részletekre.

Kanizsai Szilvia

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1

Stílus tanácsadás, anyag választás:

Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.
2

Méretvétel

Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz....stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.
3

Szabász dolgozik

Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.
4

Első próba

Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.
5

Átvétel

A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.