• Tel: +36 70 386 3204
  • E-mail: info@canissi.hu
  • Üzletünk: 1055 BP, Markó u. 4.

Méretre készített sportzakó

Manapság egyre több helyen elengedik a szigorúan vett üzleti öltözéket. Leginkább a banki, pénzügyi, az ügyvédi, a közjegyzői pályán ildomos betartani az üzleti megjelenést.

Bizonyos szakmákban már egy öltöny viselésével túl tudjuk öltözni üzleti partnerünket, amitől ő kényelmetlenül érezheti magát.
Napról-napra egyre trendibb a sportzakó viselése. Legyen az egy üzleti megbeszélés, egy casual friday, egy céges rendezvény, akár egy baráti összejövetel. Egy különleges, egyedi stílusunkhoz megfelelő sportzakó kiemelheti egyéniségünket a többiek közül, személyiségünket kihangsúlyozva.

Testalkatunk előnyeit a fazon állásával, az anyag kiválasztásával hangsúlyozhatjuk. Csak a fantázia szab határt, ezernyi variáció áll rendelkezésünkre. Csak a fantázia szab határt, a gomblyuk színével, a gomlyukak színeivel….ezer, meg ezer
variáció áll rendelkezésünkre. S100-tól, az  S180-as anyagminőségig 100%gyapjú, cashmere gyapjú, len, selyemgyapjú pazar szövetek, fényes selymek tárházával dolgozunk. Scabal, Drago, Loro Piana, Solbiati, Vitale Barberis, Reda és hasonlóan jó minőségű angol és olasz alapanyagok adhatnak hangot stílusának. A megálmodott sportzakó az úriembernek magabiztos, határozott, férfias megjelenést biztosít.

Két-három darab sportzakóval már megfelelően változatossá tehetjük a szürke hétköznapok unalmas színeit.

Extra szolgáltatásként kérheti monogramjának, illetve aláírásának hímzését, hogy még egyedibbé tegyük méretes sportzakóját.

5 egyszerű lépésben készül el az ön prémium kategóriás öltönye

1. Stílus tanácsadás, anyag választás:
Minden ügyfelünkkel személyesen foglalkozunk és segítünk megtalálni az alkatához legelőnyösebb fazont és anyagot.

2. Méretvétel
Gondosan lemérjük a hát, a váll, a mell, a derék , a csípő, a kar hossz….stb. adatokat, ezekkel alátámasztva szabász mesterünk munkáját.

3. Szabász dolgozik
Szabász mesterünk szakmai tapasztalata közel 30 éves múltra tekint vissza. Megszerkesztjük az Ön szabásmintáját, digitalizálva is tároljuk, így legközelebb elég csak anyagot kiválasztania.

4. Első próba
Az első próba a méretvétel után a 3. héten történik. Nálunk elég egy, maximum kettő köztes próba. Itt már ügyfelünk el tudja képzelni a végeredményt.

5. Átvétel
A köztes próbát követően körülbelül kettő hetet vesz igénybe a öltöny, sportzakó, ing, vagy más ruhadarab átadása. Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva távozik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket és jelentkezzen be szalonunkba.

Canissi Tailoring: Budapest, Parlament, Markó u. 4.

Forduljon hozzánk bizalommal: Kanizsai Szilvia  +36/70/386-32-04

Ügyfeleink mondták

  • “Ezúton ( is) szeretném megköszönni azt a kiemelt figyelmet, amelyet a ruhatáram felújításakor kaptam. Nemcsak a széles minőségi öltönyválaszték, a személyre szabott ajánlat, a vásárolt termékek méretre igazítása, hanem a kedvező ár is megerősített abban, hogy legközelebb is bizalommal forduljak hozzád!Vadas Zsolt – Tchibo Magyarország Kft.
  • “Engem megfogott Szilvia szolgálatkészsége. E vevőközpontú szolgáltatással időt takarítok meg és élménnyé vált a vásárlás. “Körtvélyessy Géza – Colas Hungária Zrt.
  • “Szilvi nem csupán jó minoségű márkás ruhát hoz, hanem mosolyt, jókedvet és figyelmességet is. Ezek együttese ma igen ritka jelenség Hazánkban”Misik Sándor – Solar Capital Markets Zrt.
  • “Szilviával nagyobb élmény a vásárlás, mint az öltözőfülke magányában…!”Kocsi Gábor – CIG Pannónia bizt.
  • “Nagyon jó volt az irodámban próbálni a ruhákat, és utána a kiszállítás is egy előre megbeszélt helyre történt. Ez sokkal jobb, mint boltokat járni.”Kasza Tamás – Lezárás specialista
  • “Amíg nem vagy pofátlanul gazdag, addig még a szemetet is öltönyben vidd le!”Szentkereszti István – MPK Zrt.