Számunkra a hideg idő beköszöntével elkezdődik egy izgalmas és kihívásokkal teli „stílus játék„ időszak. Szeretjük, hogy ilyenkor rétegesen, és kiegészítők hadával indulhatunk neki a napnak. Itt a megfelelő idő, hogy kiemelt reflektor fényt kapjanak az ikonikus Canissi darabok, amelyek nélkül nem telhet el se ősz, se tél.

Méretre készített fehér ing


Van abban valami különleges, amikor az ing annyira tökéletes, mintha a viselője második bőre lenne. Mi valljuk, hogy nem csak esztétikai minősége van az ingnek, hanem a stílusosság alfája és omegája is itt kezdődik. Sokszor próbáltuk, de nem tudjuk elképzelni egy magára igényes férfi gardróbját a tökéletes fehér ing nélkül.

Bespoke kabát az elegancia jegyében


Sokan azt gondolnák, hogy egy elegáns kabátra kevésbé van szükség, hiszen autóval közlekedni a mindennapok része. Viszont ez nem jelenthet kifogást. Egy személyre szabott bespoke kabát az őszi-téli gardrób kiemelkedő darabja. Egy öltönyös, vagy lazább megjelenést is könnyűszerrel képes megkoronázni.

Club feeling


Ha jellegzetes szabósági klub zakóra vágyik és szereti a részletekben rejlő ellenálhatatlan eleganciát, akkor a JOE BLACK fazont Önnek találtuk ki. A viselése, akárcsak minden karakteres darabnál: önazonosságot és magabiztosságot igényel. Stílusra fel!

Chinó a mindennapokra

A Canissi Szabóság egyedi chinó nadrágjai a mindennapok stílus megmentői. A laza elegancia jegyében biztosítják a kifogástalan megjelenést és könnyedén beépíthető akár a hétköznapi üzleti öltözködésbe is. Érdemes több színben is gondolkodni.