A Canissi megálmodója egy olyan nő, aki mer nagyot álmodni és nem fél a kihívásoktól. Egy gyermekkori álomból nőtte ki magát a Canissi, amely ma Budapest egyik színfoltja a klasszikus elegancia kedvelői körében. Kanizsai Szilvia a kifogástalan minőség, az értékek és a stílus jegyében hozta létre a Canissit, amely ma már nagyon sok férfinak segít megtalálni az egyedi, kifogástalan és hozzájuk tökéletesen passzoló stílust!

Elérkezett az idő, hogy a Canissi ne csak a férfiaké, hanem mostmár a nőké is legyen. Egyszóval: mindenkié. A hamarosan megjelenő, első női Canissi kollekció azoknak a nőknek készül, akik számára fontos az elegancia és a nőiesség, ugyanakkor a stílus és a kifinomultság a mindennapjuk részét képezi.

Akik szeretnék stílusukkal kifejezni önmagukat, akik magabiztosak és a legmagasabb minőségre vágynak a mindennapok során is. Azon hölgyeknek készül akik nem ismernek kompromisszumot, ha minőségről van szó, és akik számára az elegáns megjelenés nem csak társadalmi elvárás, hanem a személyiségük szerves részét képezi. A Canissi női új kollekciója egy űrt hivatott betölteni, amelyre a hölgyek már rég vágynak. Könnyed elegancia, nőies vonalak , elegáns részletek, finom sziluettek és időtálló stílusosság jellemzi. Kanizsai Szilvia egy olyan kollekciót álmodott meg, amely kifinomult, tartást és önbizalmat ad a hölgyek számára! Hiszen a Canissi a magabiztos nők stílusa!