Egy esküvő megszervezése sok apró részletből tevődik össze. Sokáig a vőlegény ruhája csak másodlagos vagy harmadlagos kérdés volt. Viszont pár éve már a vőlegények is nagy hangsúlyt fektetnek az öltönyükre, mint a menyasszony a ruhájára. Sőt, hogy tovább menjünk, a szerelmes párok szeretnék ha a ruhák között harmónia lenne, ugyanúgy ahogyan köztük is. Hiszen a stílusunk által képesek vagyunk elmesélni, hogy kik vagyunk.

Minden alkalommal kommunikáljuk, hogy számunkra  a legfontosabb, hogy akik ellátogatnak a Canissi Szabósághoz, azok részesüljenek egy olyan élményben, amely az öltözködésüket és a stílusukat egy következő szintre emeli.

Nem csak minőségi öltönyt vagy inget találnak nálunk, hanem az élményt, amely által többet tudhatnak meg magukról. Arról hogy milyen fazon, szín és minta áll nekik a legjobban. Egy vőlegény számára talán ez a legfontosabb az esküvője előtti sűrű időszakban: találjon egy olyan helyet, ahol a legjobbat hozzák ki belőle.

A Canissi öltöny minden részlete személyre szabott. A ceremónia hangulatát, a helyszínt és a menyasszonyi ruhát alapul véve a lehetőségek tárháza végtelen, hiszen az anyagválasztástól, a gombokig mindent az esküvő részlete inspirál.

Ez rólad szól!

Minden férfi életben az esküvője napja a legemlékezetesebb és természetesen szeretne tökéletesen mutatni miközben kényelmesen is akarja érezni magát. Hiszen több órán keresztül kényelmet kell biztosítson az öltöny. Egy igazán jól szabott esküvői öltöny akkor kelt önazonos hatást, ha a vőlegény magabiztosan és elegánsan érzi magát benne. Ez a nap az egyénről szól, nem pedig az esetleges öltözködési normákról, amelyeknek meg kell felelni. (természetesen azért az alap öltözködési szabályokat tartsuk be)

Minden vőlegényt arra bíztatunk, hogy merjen olyan színt, vagy szövetet választani, akár egy kis mintával, ami teljesen Őt jellemzi és amely az ő személyiségét tükrözi minden tekintetben.

A Canissi Szabóságot a kihívások és a sokszínűség inspirálja, így nálunk egy öltöny teljesen személyre szabott, a kedves ügyfél kívánságait és igényeit követjük az anyag kiválasztásától egészen a gombokig. Az öltöny minden részletével szeretnénk a vőlegény személyiségét megidézni.

 

Merész kiegészítők

Már-már hagyománynak számít, hogy a vőlegény vagy akár a koszorúsfiúk egyforma mintás zoknit viselnek az esküvőn, vagy esetleg a nyakkendő és díszzsebkendő kombinációjával játszanak. Ilyenkor előkerülhet pár merészebb darab is, hiszen ahogyan a ceremónia díszlete is a pár ízlését tükrözi, így a vőlegény barátai és szerettei is „könnyített terepet” kapnak a megjelenést illetően.

Általánosságban véve a kevesebb több elve mellett voksolunk, de úgy gondoljuk egy kis játékosság belefér a különleges alkalmas során.