Az előző cikkünkben már írtunk a Canissi & Bentley Exclusive Eventről. Új mérdföldkő és egy erős összefogás áll a rendezvény és a kezdeményezés mögött.

Csapatban az erő, tartják. Mi tanúsítjuk is!

A közös munka és kollaborálások által nem születhetett volna meg a Canissi & Bentley Exclusive Event, amely nem csak egy estére aranyozza be Budapest közösségi életét.

A célunk, hogy hagyományt és közösséget teremtsünk, ahol a minőség kedvelői is otthonosan érezhetik magukat. Új impulzusokat, élményeket és új ismeretségeket kötve a rendezvény alatt.

A luxus különböző arcait és formáit vagyunk hivatottak bemutatni.

Sokaknak nem kell bemutatni a luxus autók koronázott királyát, a fő névadó partnerünket a Bentley-t. 2018 óta vannak jelen Budapesten, ezáltal is új szintre emelve a luxus fogalmát Magyarországon. Új irányt és ízlés világot szolgáltatva az autók szerelmeseinek.

Ugyancsak Budapest egyik legrégebbi színfoltja és előre mutató brandje a Baraka Diamond Ékszer és Óra Ház. Lassan 30 éve mutat irányt az ékszer és óra trendek területén, ezáltal is kiszolgálva a legmagasabb igényeket.

A szépség nem csak a tapintható dolgokban köszön vissza. A zene játék a léleknek, tartja az Allegro Audio. Akik különleges és utánozhatatlan zenei élményt kínálnak, és adnak át a hangberendezéseik által. A termékeik egyediek és már-már művészi precizitással megalkotott szépségek.

A luxus és minőség nem jöhetne létre befektetési biztonság és stabil hozam nélkül. A Premi-U Investment ebben fogja a kezünket és segíti az üzletemberek pénzügyi fejlődését.

Üzleti élet nincs öltöny nélkül. Ahogyan erős első benyomás sincs kifogástalan megjelenés nélkül. A Canissi hirdeti és dicsőíti az eleganciát! Az öltöny számunkra a személyiségünk egyik kifejező eszköze. Álmodtunk egy nagyot és létrehoztuk a saját platformunkat, rendezvény formájában.

A legjobbakkal karöltve!