A Canissi & Bentley gasztro és ital élményei páratlanná varázsolták a rendezvényt

A Canissi & Bentley Exclusive Event gasztro és ital különlegességei páratlan élménnyé varázsolták a rendezvényt. A gazdag és minden szempontból ínyenc felhozatal minden igényt és ízlést kielégített. Ezúton is köszönjük az együttműködő partnereinknek, hogy emelték a rendezvény színvonalát!

LÁNCHÍD BRANDY – CSILLOGÁS A VÁROS FELETT

A Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100.évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével, 2019-ben a Lánchíd Brandy megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg a Lánchíd építésének 170. Évfordulóján

ITALIA DIVINA – EGY NEM HÉTKÖZNAPI ITALIAI ÉLETÉRZÉS

A szarvasgombát és a vele elkészített ételeket is számos legenda lengi körül, többek közt az is, hogy remek afrodiziákumként fejtik ki hatásuk. Egy dologban biztosak lehetünk, mégpedig abban, hogy a szarvasgombával fűszerezett étek varázslatos módon képes beindítani és megalkotni az ízek fúzióját: az örök pillanatot.

PROSECCOSHOP – UTAZÁS AZ OLASZ BORVIDÉKRE

A Proseccoshop az egyetlen olyan prosecco szakkereskedés Magyarországon, mely azzal a céllal jött létre, hogy elhozza az olasz életérzést hazánkba minden proseccókedvelő számára.

Közel 80 fajta termék között több nemzetközi szinten is díjnyertes termék található, melyek különleges élményt jelentenek fogyasztójuk számára.

VINOX – A MAGYAR ÉS KÜLFÖLDI BOROK HAZAI PARTNERE

A bor, borkülönlegessék, pálinkák, delicates termékek igényesen összeválogatott tárháza a Vinox. Minden igényt, ízlést, eseményt, gasztróélményt kielégítő kínálata és szakértelme a hazai kínálat színfoltjává teszi.

CHOCORINO, ECUADORBÓL – A KAKAÓ ŐSHAZÁJÁBÓL BUDAPESTRE

Minőségi csokoládét gyártanak a legkiválóbb alapanyagokból. A kézműves csokoládék termőhelye szelektált, Fino de Aroma minőségű kakaóbabból készül, amelyet Ecuadorban, a kakaóbab őshazájában termesztenek.