Fáradhatatlanul köszönjük a támogatást azoknak, akik szeretnek minket, hiszen ez visz minket előre és ez inspirálja a Canissi csapatát nap, mint nap, hogy elérjék és megvalósítsák új álmaikat. Mint tudjuk, minden fejlődés mögött változások és új célok állnak.
Egy méretes öltöny elkészülését rengeteg háttérmunka és szakmai hozzáértés előzi meg, amelynek a részletek tökéletes összhangja az átfogó folyamat. Mi nem csak a végeredményt szeretjük, hanem azokért a hattérmunkákért is rajongunk, amely precíz és művészi odafigyelést és gondozást igényel. Nálunk minden öltönynek története van, és azt az embert tükrözi akinek kiemelt odafigyeléssel készül. Számunkra kétségkívül ez az igazi élmény, amikor minden munkafolyamattal értéket és kimagasló minőséget hozunk létre. Ennek apropóján született meg az új üzleti modell, amely által szeretnénk elérhetővé tenni a gyártást magánszemélyek és cégek számára egyaránt. A Canissi már nem csak egy Szabóság, a teljeskörű ruhaipari kivitelezés egy komolyabb szintjére lépett.


Professzionális és minden tekintetben tapasztalt csapattal nyitjuk az új fejezetet. Vállaljuk szabásminták készítését, méretsorok kivitelezését és modellezését: egyszóval Nálunk megtalál egy helyen mindent. Profi szabóink több évtizedes tapasztalattal biztosítják a kitűnő eredményt. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink és klienseink igényeit teljeskörűen kielégítsük. Célunk, hogy szakmailag új kihívások elé nézzünk, hiszen mi rendületlenül hiszünk a minőségi munka értékében, a precíz kivitelezésben és az új fejezetekben.
Köszönjük, hogy Velünk tartotok!