A Canissi és az elegancia kapcsolatát nem kell bemutatnunk az ügyfeleink és a barátaink számára. Ahogyan az sem új keletű, hogy a csapatunkat az ügyfeleink elismerése és öröme viszi előre.


Eddig kimondottan a férfiak eleganciájáért feleltünk legfőképp. Viszont ideje, hogy mi is felvegyük a lépést a változó igényekkel és a kimondottan, egyre erősödő kérésekkel, amelyek a hölgy ismerőseinktől jönnek.


Úgy érezzük, hogy nagyon sok céltudatos, magabiztos nő is vágyik a szolgáltatásainkra, ezért úgy döntöttünk, hogy elérkezett a várva várt idő, amikor a Canissi a nőkre is kiemelt fókuszt helyez. Erről már az előző posztjainkban beszéltünk és figyelemmel tudja követni a nagy közönség ennek a folyamatnak a lépéseit.


A hamarosan debütáló női kollekció egy számunkra már – már történelmi pillanat, amelyet méltó módon szeretnék megünnepelni egy Canissi Fashion Show keretein belül december 3-án.
Mindig is szerettük a vásárlóink igényeit és véleményeit kikérni, az ő visszajelzéseik alapján formáljuk a Canissit nap, mint nap. Ezért egyhangúlag a Canissi csapata úgy döntött, hogy a kifutón most a Canissi kliensei vonulnak végig.
Hiszen a Canissi az igényes embereké. A Canissi mindenkié.