A Canissi több, mint egy méretes férfi szabóság

A Canissi Szabóság elindult egy nagyon izgalmas úton. Nem csak méretes szabóságként jegyezhető ezentúl, hanem, mint férfi brand is kipróbálja a szárnyait.

 

A limitált új kollekcióra jellemzőek az erősebb színek, a laza elegancia beemelése a formális öltözékbe, a minták harmonikus keveredése egy megjelenésen belül. A Canissi alternatíva mindazon férfiak számára akik a klasszikus divat kedvelői, de szeretnék egyéni stílusukat is megmutatni. Akik nem félnek a klasszikusnak elfogadott sötétebb színű öltönyök mellett/helyett más színeket is kipróbálni. Akik a mindennapok fényét örömmel emelik egy jól szabott öltönnyel és kiegészítővel. Akik tudják, hogy a stílus az egyik első lépés a siker felé.

Minden kollekció mögött egy erős inspiráció és tematika áll. Kanizsai Szilvia, a Canissi alapítója megosztja velünk a kollekció mögötti tartalmat. Hisz minden ruhadarab mögött egy történet van:

A Canissi harmadik, limitált kollekcióját a különböző nemzetek, korok stílusvilága inspirálta.
A magyar férfiöltözködési kultúrára ráhúzzák a slampos szót, többek között a bő nadrág szárak a hosszú zakóujjak miatt. Jellemzően az öltöny a sötét üzleti színekben merül ki. Tapasztalatunk szerint a többség egy szükséges rossznak éli meg az öltönyök viselését.
Az új kollekció, angol, illetve olasz stílus keveredésekből tevődik össze. Angol, olasz, francia prémium minőségű anyagokat felhasználva.

A régi arisztokráciát idéző nyaksálakkal kiegészített Eszterházy minták, bőr gombok, a sálgalléros tükörbársony, a merész kék vizitzsebbel megbolondítva, visszafogott garbóval. Laza eleganciát mutat mégis magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. A Canissi öltönyeiben nyomot hagyunk az emberekben. Miért? Az elegáns és sportos, az elegancia, a minőségi anyagok és a merész színek keveredésével megjegyezhetővé válunk üzleti partnereink, barátaink szemében. Manapság egyre kevesebben hordanak öltönyt. Az üzleti öltözék sportzakó, szakadt farmerben merül ki. Új kollekciónkkal mind a fiataloknak, mind az idősebb korosztálynak szeretnénk megmutatni, hogy lehet élvezet az öltöny viselése!„

Fotó: Gregus Máté

Stylist: Balla Frida

Smink: Felhalmi Kinga

Model: Ben/Wam Models