A kései nyár és a korai ősz koronázatlan királya: a sportzakó

Nyáron a sportzakó kiemelt szerepet tölt be a gardróbban, hiszen egymást érik a kerti partik, a Balaton partján töltött esték.
Nincs egy olyan másik aduász ruhadarab, amely ennyire megkönnyítené a szabadidő és a kikapcsolódás időszakát.


Legyen szó bármilyen kötetlen programról, a sportzakó gondoskodik arról, hogy kiemelkedően stílusosak legyünk, hiszen a klasszikus divat egy olyan darabja, amely a laza elegancia jegyében született. A Canissi méretre készített sportzakó tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis játékosságot csempészni a mindennapi megjelenésükbe. Ugyanakkor fontos szempont a számukra, hogy személyiségük vissza köszönjön a megjelenésükben is.


Egy személyre szabott, méretes sportzakó minden apró részlete az adott személy igényeihez alakítható. A gombok kiválasztása, a minőségi szövet, a bélés anyaga mind lenyomata az Ön személyiségének. A kifinomult és bő választéknak köszönhetően képzeletének csak Ön szab határt.


Legyen Öné a baráti vacsorák és a grill partik legstílusosabb megjelenése, hiszen az eleganciának és a kifinomult ízlésnek mindenhol helye van.
Egy sportzakó megkönnyíti a mindennapokat, ugyanakkor kompromisszum mentes stílusosságot biztosít bármilyen alkalomra vagy eseményre.