A jól megválasztott kiegészítőink teszik egy – egy megjelenésünket kifinomultabbá és utánozhatatlanná. Sokszor ismételjük, hogy egy öltöny önmagában nem elég, fontos, hogy a hozzá stílusban legjobban igazodó kiegészítőkkel tegyük teljessé az összhatást.

A nyakkendő, mint az elegancia fő eleme


Egy mintás, egy merészebb színű, vagy fazonú nyakkendő képes akár a teljes megjelenés stílusos összhangját megváltoztatni. A nyakkendő az a kiegészítő, amelyet ha jól megválasztunk egy következő szintre képes emelni bármilyen összeállítást. Érdemes kísérletezni, hogy milyen szín áll a legjobban a karakterünknek.

Díszzsebkendő, a jellemünk kiegészítője


A nyakkendőhöz hasonlóan, igencsak nagy fókuszt kap a díszzsebkendő, mint a második fő kiegészítő elem. Ugyancsak képes ízlésnek megfelelően megfűszerezni és megjegyezhetővé tenni bármilyen öltönyt. A variációk sora végeláthatatlan és javasolt több színű, mintájú és anyagú darabot beszerezni belőle, hiszen nincs olyan esemény, üzleti megbeszélés, baráti találkozó ahol ne állná meg a helyét.

Mandzsetta, az ing ékszer


Egy méretes ing akkor él igazán, ha a hozzá legjobban illeszkedő mandzsettagomb díszíti. Kevés olyan elegáns, klasszikus és erős hatást gyakorló kombinációt tudunk, mint egy személyre szabott öltöny, méretes ing és mindehhez a tökéletes mandzsetta, amely kiemeli a ruhadarabok tökéletességét.

Óra, a férfi elegancia leghűbb barátja


Sokan azt gondolják, hogy az óra csak státusz szimbólum. A valóság viszont az, hogy az óra és az elegancia kapcsolatának kultúrája évszázadokra nyúlik vissza. Kéz a kézben járnak és a kezdetektől egymás kölcsönhatásában léteznek.