Hamarosan érkezik a Canissi első női kollekciója

Az igényes magyar férfiak körében a Canissi márkanév szerencsére már hívószó, ha alkalomhoz illő, méretre szabott öltözékről van szó. A Canissi Szabóság megálmodója, Kanizsai Szilvia 2009 óta öltözteti ügyfeleit. Hivatása, hogy a divat és stílus útvesztőjében megtalálja a számukra előnyös, kényelmes, ugyanakkor az alkalomhoz tökéletesen illő öltözéket. Széles anyagválasztékunk, a méretes szabóság mestersége iránti elkötelezettségünk és Szilvia tévedhetetlen stílusérzéke a titka annak, hogy ügyfeleink mindig kifogástalan öltözékben, magabiztosan jelennek meg – legyen szó üzleti megbeszélésről, sporteseményről vagy éppen gáláról.

A június 10-én bemutatásra kerülő első női kollekció azonban teljesen új terület márkánk életében, hiszen eddig kizárólag úri szabóságként működtünk. Ugyanakkor, ezen a számunkra még feltérképezetlen terepen magabiztosan, hagyományainkat megtartva és a klasszikus női ruhakészítés irányvonalát követve törünk utat. Célunk, hogy formáljuk a hazai öltözködési kultúrát és felelevenítsük a klasszikus elegancia hagyományát. Szeretnénk, ha az Andrássy úton vagy a Belvárosban éppen úgy a jólöltözöttség hódítana, mint Milánó vagy Nizza utcáin.

Első női kollekciónkban a klasszikus nőiesség, az időtlen vonalak és az elegáns sziluettek inspiráltak minket. A kollekció darabjaiban olyan ikonokra ismerhetnek rá, mint Grace Kelly monacói hercegné vagy éppen a magyarok kedvence, Sissi császárné. A klasszikus öltözködés és az arisztokratikus elegancia – bár sajnos, gyakran elfeledett – szerintünk nem divatjamúlt. Szeretnénk, ha első női kollekciónkban olyan darabokra lelnének a hölgyek, amelyekben kiemelhetik feminin vonalaikat, megmutathatják nőiességüket. Nem titkolt szándékunk, hogy a mai minimalista, egyenes vonalvezetésű trenddel szembe helyezkedve, a formákkal és a színekkel az időtlen Nőt keltsük életre.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kollekciónkban különleges alkalmakra éppúgy találnak megfelelő darabot Hölgyvendégeink, mint üzleti megbeszélésre vagy egy kávézós csevejre a barátnőkkel.

Bár a vonalvezetés és az anyagok az olasz és francia szalonok nívóját képviselik, a Canissi darabjai Magyarországon készülnek, magyar szabók keze által. Ezzel is igyekszünk feleleveníteni és támogatni hagyományainkat és a magyar könnyűipart.

Kíváncsian várjuk az első női kollekciónk bemutatóját, melyet reményeink szerint Önökkel együtt ünnepelhetünk.

Szeretettel várjuk Szalonunkban – egyeztessen időpontot most!