A mindennapi üzleti életben az öltöny helyét felcserélte a sportzakó és a chinó nadrág.
Természetesen a dobogó első helyéről semmi sem képes letaszítani a méretes, személyre szabott öltönyöket. Viszont a kifogástalan megjelenés hívei vagyunk! Így a Canissi Szabóságnál az alternatív megoldások, mint a chinó nadrág is a személyre szabott tökéletességre van fejlesztve.

Bármilyen szín és anyag


Ahogyan egyre tudatosabban alakítjuk az öltözködési szokásainkat, úgy egyre inkább fedezzük fel és tapasztaljuk meg, hogy számunkra mi a legkényelmesebb és színben is a legjobban hozzánk passzoló. Szabóságunknál végtelen szín variánsból van lehetőség választani. Ingyenes stílustanácsadásunk során segítünk az Ön számára legjobban kihasználható és a gardróbjába legjobban illeszkedő színeket kiválasztani. Akár farmer anyagból is kérheti chinó nadrágját, a kivitelezés teljeskörűen Önre szabott.

A tökéletes fazon


Köztudott, hogy mindenkinek más fazon és forma áll jól. Sok esetben a férfiak egy részére jellemző, hogy a konfekció méretek közt nem találják meg a számukra megfelelőt. Ugyancsak a nők többsége is küzd ezzel a problémával. Rendszerint 1-2 centi is befolyásolja az összhatást. Legyen szó akár bő, vagy szűk fazonról – szabászaink személyre szabott szabásmintát készítenek, az Ön testi adottságait és előnyeit szem előtt tartva.

A stílus formáló zsebek


Ahogyan az öltöny stílusát a mintája, és az anyaga határozza meg, úgy alakítja egy nadrág összhatását a zsebeinek típusa. Választhatunk svédzsebes, vagy vágott zseb típusok közül. A nadrág minden apró részlete a kliens elképzelésein múlik.

Egyéni stílus a részletek által


A személyre szabott igények nem csak hangzatos szavakat takarnak. Amikor a Canissinél mi ezt kiemelten hangoztatjuk, akkor a hozzánk betérő valóban a saját ízlésére formálhatja az adott ruhadarabot. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gombokat és még a cérna színét is kiválaszthatja a kedves ügyfél. Az egyéni stílus az egyedi részleteknél kezdődik.