Számunkra a kifogástalan ing, mint téma megunhatatlan. Úgy tekintünk erre a ruhadarabra, mint a klasszikus elegancia alapjára, a stílus tartópillérére, a férfi gardrób omegájára.
Összegyűjtöttünk 5 olyan alapelvet, amely a tökéletes méretes ing ismérve, és amelyet a választás során érdemes szem előtt tartani.

A tökéletes ing ujjhossz


Ne legyen túl hosszú és ne legyen túl rövid! Ne feledjük, hogy az ing ujjának hossza az egész megjelenésünket befolyásolja. Ha nem passzol hozzánk a konfekció méret és csak az ing hossza jelent problémát, érdemes az ing átalakításán elgondolkodni. A Canissi Igazító Szabóság a tökéletesség apropóján jött létre, hiszünk a részletek fontosságában és szabóink bármilyen kérésnek eleget tesznek.

Az egyszerű mindig több


Az elegancia a részletekben rejlik, ahogyan a tökéletes ing is. A kevesebb néha több elvét nem tudjuk elégszer hangsúlyozni. A mintás ingek is lehetnek kifinomultak, de az üzleti, mindennapi életben érdemes az egyszínű, minőségi anyagból készült méretes ing mellett letenni a voksot.

Csak a tökéletesnek mondj igent!


Mindenkinek ismerős az a látvány, amikor egy ing túl kicsi, vagy túl nagy. Szétnyíló gomblyukak, túlságosan kibuggyanó ing a nadrágból, nem passzoló nyak méret és sorolhatnánk még mi mindenen múlik a kifogástalan ing. Ne érjük be kompromisszumokkal, az ing maga a névjegy.

Az inged a befektetésed


Nem csak névjegy, hanem kimondottan hasznos befektetésnek bizonyul, ha a férfi gardróbjának kincsestára több elegáns és klasszikus inget rejt magában. A férfiak stílusa és az elegancia az inggel kezdődik. Csak mindezt követi a személyre szabott öltöny, a kifogástalan cipő és a gondosan kiválasztott nyakkendő. Ne ugorjuk át az első lépést.

A rövid ujjú ing és az elegancia kapcsolata nem létezik


Visszavonhatatlanul kijelentjük, hogy a rövid ujjú ingnek nincs helye a klasszikus ruhadarabok sorai között. Az ingek között különböző variációk fellelhetők, amely minden ízlést képes kielégíteni. Így semmi esetre se a rövid ujjú változattal kísérletezzünk.