Közeledik a tél és vele együtt a sötét színek időszaka is kezdetét veszi. A pasztell színek helyét, átveszi a sötétkék, a fekete, és a szürke.


Al Pacino kapszula kollekciónk a kifogástalan elegancia előtt tiszteleg és minden tekintetben a klasszikus stílust testesíti meg. Olyan összeállításokat tartalmaz, amely kimondottan jó választásnak bizonyul üzleti találkozók, vagy elegáns összejövetelek alkalmával.


Kapszula kollekcióinkra jellemzőek a különböző stílus jegyek, hiszen számunkra fontos, hogy minden ízlésű kliensünk megtalálja elképzeléseit nálunk. Az Al Pacino darabokat azok számára ajánljuk, akik kedvelik az „old fashioned” elegancia jellemzőit és a mindennapjaik részét képezi az öltöny viselése. Ugyanakkor szeretnek fiatalos és karakteres lendületet becsempészni a megjelenéseikbe. Hisznek az eleganciában, viszont azt is vallják, hogy az igazi stílus ismérve az, amikor a személyiségük átitatja az öltözék minden apró részletét.


Ezekhez a darabokhoz nem elegendő csupán a klasszikus gentleman attitűd, olyan maradandó tartalommal is megkell töltenie a viselőjének az öltönyt, amely a személyiség előnyeit és részleteit emeli ki. Így válik az öltöny valódi stílus élmennyé.