Allegro Audio, a minőségi zene élménye

Minden brand közötti együttműködés mögött közös támpontok és közös célok állnak. A luxus az életformánk minden apró részletét hatja át. Jelen van mindenben. Ebből a gondolatból született és bontakozott ki a Canissi & Bentley Exclusive Event koncepciója és apropója.

Amint már írtuk, az élmény és a luxus több faktoros és tényezős. A sorból nem maradhat ki a szórakozás, a zene, az élmény. Hiszen ez adja meg az élet fűszerét és élvezetét. Az Allegro Audio a fent felsoroltak ötvözete és finom esszenciája. A márkát a zene szeretete és harmóniája alkotta.

Teleki Béla, az Allegro Audio alapítója az izgalmas és utánozhatatlan, egyedi zenei élményre alapozza a márka misszióját, amely profilját tekintve kiemelkedik a budapesti repertoárból. Az Allegro Audio a zenével való találkozás ünnepe, mely élménnyé teszi a muzsikát.

Az Andrássy úton lévő bemutató termükben minden kedves érdeklődő átélheti ezt a lenyűgöző élményt. A bemutatóterem kialakítása során törekedtek arra, hogy méltó enteriőrt biztosítsanak a zenei barangoláshoz és a zenehallgatáshoz. Elhivatottságuk a tradíción, a minőségen és a szakértői támogatások alapszik.