Ha James Bondra gondolunk, akkor az elsők között a legendás brit autómárka, az Aston Martin jelenik meg a képzeletünkben.

A luxus sportautómárka 2021-től már nem csak a képzeletünkben élhet Magyarországon, hiszen a Gablini csoportnak köszönhetően megnyitott a lélegzetelállító Aston Martin bemutatóterem és szerviz a Városkapu utca 1. szám alatt.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Canissi VIP ügyfelei meghívása mellett, kiállítóként jelenhettünk meg a nívós eseményen, ahol az autócsodák megtekintése után, Kalmus Felícián varázslatos előadását, az ArtGastronomy ételkülönlegességeit és a SpiritHub egyedülálló koktéljait élvezhették a vendégek.

Az Aston Martin nemcsak egy ikon, de egy igazi stílus szimbólum is, az örök klasszikus, brit elegancia és luxus kedvelőinek. A Canissi standon a márkához és a miliőhöz tökéletesen illeszkedő, klasszikus vonalvezetésű, kézzel készített öltönyöket, férfi mellényeket és az angol divatban népszerű, spread és tab galléros ingeket mutattunk be.

A rendezvény nagy sikerének köszönhetően a Canissi és az Aston Martin Budapest kiemelt partnerséget kötött, aminek keretein belül az Aston Martin kiemelt ügyfelei részére különleges kiváltságokat tartogatunk 2022-ben is, így nem lepődünk meg, ha az elkövetkező napokban egy új vendégünk így mutatkozik be a Canissi markó utcai bemutatótermében: „A nevem Bond…James Bond.”