Időről időre megújulunk. Ez jelenthet új célokat, új csapattagot, új mérdföldköveket és egyben új eredményeket is. A mi hitvallásunk az örökös tenni akarásban és fáradhatatlanságban rejlik, hiszen tudjuk, hogy a fejlődés csak így érhető el.

A Canissi Szabóság szeretne irányt mutatni a stílus és a divat kusza útján. Azért vagyunk, hogy segítsünk a férfiaknak megtalálni a saját hangjukat, amelyhez az út akár egy öltönyön keresztül is vezethet.

Szabóságként úgy érezzük, hogy igény van az általunk megálmodott limitált kollekciókra is. Ugyanakkor mi ezáltal fejezzük ki azt, hogy kik vagyunk és mit képviselünk. Egy öltöny többet mond minden szónál, és mi élünk is ezzel az önkifejezési formával.

Időről időre Kanizsai Szilvia, a Canissi Szabóság megálmodója megalkot egy teljesen egyedi kollekciót. A saját fantáziáját szabadjára engedve és az elengedhetetlen minőséget, eleganciát szemelőtt tartva. A stílusos férfiak és a stílus kereső férfiak minden igényét kielégítő kollekciót, amely alapként és inspirációként szolgálhat a mindennapokban.

Ahogyan a Canissi is, a kollekcióink is sok oldalúak. Törekszünk a sok színűségre, mint stílusban és szín repertoárt tekintve.