Az Oscar-gála minden évben nagy esemény, immáron 91 éve. Ez az este a csillogásról, az alkotás sikeréről és erejéről, a Világ által ismert ikonok, művészek ünnepléséről szól.

Az újságírók és a divat szerkesztők ceruzája is előre hegyezve várja az Oscar gálán felvonuló összeállításokat. Az Akadémia elismeréseinek és díjazásain kívül az eseményen fókusz pontba kerülnek a sztárok és megjelenésük. Merész és meghökkentő választások mindig vannak. Viszont hozzá kell tennünk, hogy a „lázadók” is egyre elegánsabban szegik meg a szabályokat.

Összegyűjtöttünk 8 olyan megjelenést, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Az esetek többségében tiszteletbe tartották a dress code előírásait és a hagyományos megjelenést részesítették előnyben. Helyenként meghökkentő, de annál inkább bátor és előre mutató kreációkban jelentek meg a sztárok. Mi azt a 8 outfitet mutatjuk most meg, amelyek vagy a legstílusosabbak, vagy annyira meghökkentőek, hogy emiatt válnak megkerülhetetlenné.

Jason Momoa

A púder rózsaszínt nem pont Jasonnal asszociáljuk, viszont nagyon jól áll neki. Ez az a szín, amihez a férfiasság elengedhetetlen kiegészítő és mint tudjuk, Jason egy ősférfi.

Rami Malek

A fiatal arab színész elismerését a Bohemian Rhapsody film hozta el. A legjobb férfi főszereplő díját vitte el és YSL-ben jelent meg, amihez csak ennyi hozzá fűzni valónk van: a kevesebb néha több.

Chris Evans

Az Oscar-gálán nagyon udvarias volt mindvégig. Terjednek is az újság cikkek, miszerint az egész internet most épp belé szerelmes. Ha szerelmesek mi nem is vagyunk, viszont azzal mélységesen egyet értünk hogy a Salvatore Ferragamo zakó méltó választás volt az eseményre.

Nicholas Hoult & Joe Alwyn

Íme még egy tökéletes példa az egyszerű néha több kifejezésre. Nicholas zakója igen csak finom részleteket rejt, tökéletes az összhatás, így tiszta feketében.

Billy Parter

Egyszerre meghökkentő és előre mutató. Nagyon kettős érzéseket vált ki ez a Christian Siriano kreáció. Akik úgy vélekednek, hogy sok ez nekik, azok is hozzá teszik, hogy a ruha maga fenséges.

Spike Lee

Drámából nem volt hiány. Volt aki az outfitjével és volt aki a viselkedésével élezte ki a gálán eltöltött időt. Nos, Spike mindkettővel. Elsősorban a lila öltönyével, másodsorban és a pletykák szerint egy második Oscárra is számított. Amikor kiderült, hogy nem kapja meg, kiakart rohanni a teremből, a biztonsági emberek vezették vissza a helyére.

Mark Ronson

Az úriember Grammy Díjas angol, dal és zeneszerző, énekes. Az idei Oscar legjobb eredeti dal díjat is megnyerte. A megjelenése az eleganciát minden tekintetben jellemzi.

Michael B. Jordan

Az amerikai színész köztudottan egy stílus ikon. Visszafogott, és nagyon figyel a részletekre. Mindig időtálló és klasszikus darabokban jelenik meg a nagy eseményeken.