Mindig aktuális téma, hogy mi számít abszolút aduásznak egy állásinterjún, vagy üzleti megbeszélés során. A mostani, külső hatások által alakított élethelyzetben talán relevánsabb a téma, mint valaha.
Épp a kávénkat iszogatva és a napi teendőket egyeztetve merült fel a téma, amire mindenki kivétel nélkül felkapta a fejét. A Canissi csapata egy emberként és egyértelműen a kék öltöny és annak elegáns, visszafogott árnyalatai mellett tette le a voksát.


A kék szín a bizalmat, a reményt, a hűséget, a becsületet, és az igazságot szimbolizálja. A kék öltöny a klasszikus és üzleti elegancia egyik tartópillére, amely ha úgy tetszik minden stílusú és ízlésű ember igényét képes kielégíteni. Számunkra a kék öltöny természetesen nem csak ennyi: magabiztosságot, önazonosságot és megjegyezhetőséget kölcsönöz a viselője számára.
Olyan értékeket és elvet képvisel, amely mindenki számára egyértelmű és elfogadott, ezáltal a siker egyik kiemelt alkotó elemévé is válhat.

Minden új üzleti találkozó során a cél, hogy kellemes benyomást és bizalmat építsünk az adott félben. Tényként kezeljük, hogy ehhez nem elegendő a tökéletes öltöny. Hiszen a tökéletes öltöny a viselője által válik kifogástalanná. A személyiség jegyeinek fűszerezik meg és töltik meg tartalommal, legyen szó bármilyen ruhadarabról is.


Engedjük, hogy a pozitív tulajdonságaink, a stílusos öltönyünk, a kiváló kommunikációnk és az előzékeny modorunk hozza el a várt eredményt. A sikert tanulni kell!
Life is about you!