Debütált a Canissi első női kollekciója

Jótékonysági estünk hatalmas sikert aratott.

2021. június 10-e piros betűvel volt beírva a naptárunkba, hiszen erre az estére tűztük ki a Canissi
első női kollekciójának bemutatóját és az azt kísérő jótékonysági árverést, melynek bevételét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára ajánlottuk fel.

Nem titok, hogy hatalmas energiákkal és feszült várakozással készültünk a nagy napra, ahol végre fellebbenthettük a leplet az elmúlt hónapokban megálmodott csodálatos kollekció darabjairól.

A jótékonyági est és a bemutató tökéletes helyszínéül szolgált a Marriott Hotel a Dunakorzón: modern enteriőr és tágas terasz fogadta elegáns vendégeinket.

Az estet Kanizsai Szilvia – a Canissi alapítója és a kollekció megálmodója – megható beszéde indította. A személyes hangvételű és felemelő gondolatok után oldott, bár várakozástól feszült légkörben
léphettek a modellek a kifutóra.

Az Istennő kollekció darabjait az ókori görög mitológia istennői inspirálták – akik, mint megtudtuk, minden modern hölgyben jelen vannak és az örök női értékek szimbólumai. Artemisz, Athéné és Héra mesebeli öltözékei mellett gyönyörködhettünk a modern Aphroditéban is: Görög Zita ragyogott a tűzvörös istennő kreáció.

„Felemelő élmény volt számunkra, hogy kedves Ügyfeleinket személyesen köszönthettük és megismerhettük Párjaikat is. Büszkeséggel töltött el minket Ügyfeleink választékos megjelenése, amellyel megtiszteltek minket ezen a páratlan alkalmon. Hihetetlenül büszke vagyok arra a nyitottságra is, amellyel Vendégeink a jótékonysági árverést fogadták. Ez a koncepció hazánkban még újszerűnek számít, ezért izgultunk, hogy sikerül-e elérnünk az adománygyűjtési célt, de örömmel számolhatok be a hatalmas sikerről. Mind a nyolc Istennő ruhánk gazdára lelt, és Vendégeink nagylelkű licitjeinek köszönhetően jelentős összeggel támogathatjuk a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat áldozatos munkáját. Hiszek benne, hogy egy jó ügyért érdemes és kell is tenni. Régi álmom vált valóra – és ehhez az Önök nagylelkűsége segített hozzá.” – nyilatkozta Szilvia.

Mindez nem valósulhatott volna meg az est nagylelkű támogatói nélkül, akik anyagilag és munkájuk önzetlen felajánlásával segítettek abban, hogy jótékonysági estünk álomból valósággá váljon.

A rendezvény fő támogatója, a Takarékbank Private Banking nevében beszédet mondott Szabó Levente, a Takarékbank Üzleti vezérigazgató-helyettese. Kiemelte, hogy a Takarékbank Private Banking üzletága számára a hazai divatipar fejlődése kiemelt fontossággal bír. Ezen belül pedig megtiszteltetésnek érzi, hogy egy olyan dinamikusan fejlődő és a hazai divatszakma nívóját emelő márka, mint a Canissi mellé állhat.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és hozzájárult jótékonysági célunk megvalósításához. Külön köszönet illeti:

Akik nélkül nem valósulhatott volna meg a bemutató:

Haj: Hajas László csapata és Hajda Nóra Hairstylist
Az est fénypontja: Görög Zita
Az est hangulatáért Rakonczai Imre felelt.

Az istennőkhöz méltó italokat a Szeszraktár biztosította.