Egy különleges este az elegancia jegyében (VIDEÓ)


Idén ősszel új fejezetet nyitottunk szabóságunk történetében. Működésünk óta számtalan érdekes, izgalmas és kiemelkedő személyiséggel volt szerencsénk megismerkedni, akikben közös az eleganciára és magas minőségre való igényesség. Szerettünk volna megteremteni egy olyan platformot, ahol ezek a hasonlóképpen gondolkodó, viszont rendkívül elfoglalt férfiak és nők találkozhatnak, megismerkedhetnek luxusmárkák újdonságaival, mindezt elegáns környezetben, gasztronómiai élményekkel fűszerezve.

Így született meg a Canissi & Bentley exkluzív esemény gondolata. Megálmodtunk egy olyan rendezvényt, ahol a luxus a párbeszéd és az elegancia az eszköz a mindennapok bearanyozására!

A gyönyörűen felújított, Ybl Miklós által tervezett egykori Várkert-kioszkban működő étteremében, a Félix Kitchen & Barban gyűlt össze Budapest krémje, hogy olyan luxusmárkák társaságában, mint a Bentley Budapest, a Baraka Diamond Ékszer és Óra Ház, az Allegro Audio, az Engel & Völkers és a Premi-U Investment töltsön el egy feledhetetlen estét.
A vendégek megcsodálhatták a legújabb ékszer és órakollekciókat, testközelből megtapasztalhatták a luxusautók kényelmét, kipróbálhatták a prémium hangtechnika nyújtotta rendkívüli zenei élményt, és természetesen a legújabb Canissi kollekció darabjait is megismerhették.

Az eseményen készült képeket megtekinthetik Facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/pg/canissi.hu/photos/?tab=album&album_id=460139727924310

Hiszen az elegancia nem csak kifogástalan öltönyről, szmokingról és személyre szabott ruhatárról szól: a tökéletes recept további összetevői között szerepel a gondosan megválasztott óra, otthon, autó, valamint a gasztronómia és a zene nyújtotta élvezetek.