Canissi Exclusive Rooftop Evenning

A Canissi nem csak egy Szabóság.

A kötetlen beszélgetések, a felszabadult pillanatok, a maradandó közös élmények rendezvénye volt a Canissi Exclusive Rooftop Evenning, ahol a stílus szeretete és az elegancia jegyében találkoztunk.

Hosszútávú célunk, egy olyan közösség létrehozása, amelyben bárki otthonosan és felszabadultan érezheti magát. A Canissi Exclusive Rooftop Evenning a szabad – nyári életérzés  apropóján jött létre, amelynek a St. Andrea Wine & Skybar adott otthont és tárta elénk   Budapest  lenyűgöző városi látképét. A hűsítő – jeges italok és a jó hangulat mellett a zene szeretete  természetesen nélkülözhetetlen, ezúton is köszönjük Csondor Katának, hogy kellemes dallamokkal hozzájárult a rendezvény miliőjéhez.

A legjobbakkal karöltve szeretnénk új színt, pezsgést hozni a budapesti társadalmi életbe. Új platformot, találkozási pontot teremtve az igényes férfiak és nők számára. Köszönjük az együttműködést az Insular-Tech Kft. csapatának. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagyszerű emberekkel vagyunk körülvéve!

Hiszen az élmény, amiben a klienseink és együttműködő partnereink részesítenek, maga a Canissi Élmény, amelyről mindig is kommunikálunk és amelyet megálmodtunk a Canissi csapata és a Canissi Szabóság kedvelői számára egyaránt. Nem jöhetne létre Önök nélkül, hiszen a Canissi Élmény mindazoké, akik hisznek a minőségben, a kimagasló értékekben, az élet szeretetében és a stílus által képviselt életformában!

Akik számára az üzleti kapcsolatok barátságokkal kezdődnek, vagy azzá alakulnak, akik tudják mit jelentenek az emberi értékek és a minőségi időtöltés az életük szótárának első szavai.

Life is about you!