AJÁNDÉKOZZON CANISSI-T

ÉS TÁMOGASSA A VÁRVA VÁRT ALAPÍTVÁNYT!

Idén az ünnepeknek még nagyobb jelentősége van,

mint eddig hiszen a kapcsolódás szeretteinkkel új értelmet nyert.  A hála és az öröm érzése, az otthon melegsége a családdal a legjobb. A Canissi speciálisan összeválogatta eddigi kedvenc termékei kínálatát, melyekkel felejthetetlenné teheti az Ön számára legfontosabb személyek ünnepét. 

A Canissi-nek és közösségének régóta szívügye a jótékonyság. Elkötelezettek vagyunk, hogy értéket teremtsünk, így társadalmi szerepvállalási stratégiánknak részeként a nemes célok támogatása elengedhetetlen. Szeretnénk, ha idén Önök is csatlakoznának a karácsonyi jótékonyságunkhoz, hiszen közös erővel még többet tudunk segíteni ott, ahol épp szükség van rá.

Idén a Várva Várt alapítványt választottuk, hiszen olyan célt támogatnak, ami mellé mi is teljes szívvel állunk.

Az Alapítvány célja, hogy a megfogant magzatok várva várt személyként születhessenek meg, őket ellátni és felnevelni képes családba kerülhessenek. Az Alapítvány célja továbbá annak elősegítése, hogy a válsághelyzetben lévő várandós anyák magzataikat kihordhassák, megszülhessék, és saját családjukban nevelhessék, vagy ennek ellehetetlenülése esetén a szülő(k) kérésére a gyermeket a legrövidebb időn belül örökbe fogadják.

Célunk, hogy minden eladott Canissi ajándékutalvány után 10%-ot eljutassunk a Várva Várt alapítvány részére. Fontosnak tartjuk, hogy a kampány nem csak karácsonykor, hanem az azt követő időszakban is segítséget nyújtson a Várva Várt alapítvány számára. Ezzel az összefogással sokkal nagyobb volumenben tudunk majd segítséget nyújtani. Célunk, hogy a támogatás hónapokig forrást biztosítson az adományok vásárlására, elosztására, szállítására, az elhasználódó eszközök pótlására, és a szervezet munkájához szükséges emberi erőforrások biztosítására.

CSATLAKOZZON ÖN IS!

Hiszünk abban, hogy közösen olyan irányt mutató értéket fogunk teremteni, amit példaként fognak követni.