Canissi Igazító Szabóság Megnyitó Party

A Canissi Igazító Szabóság megnyitója nem csupán egy egyszerű esemény volt a márka életében. Kimondottan többlet jelentéssel bír a Canissi csapata és azok számára, akik nap, mint nap támogatnak minket és a bizalmukkal ajándékoznak meg.


Amellett, hogy meghatározó pillanathoz érkezett a Canissi, az összefogást, a kitartó munkát, a jövőbe vetett hitet, a pozitív víziót és az álmokat ünnepli. Hisszük, hogy a Világot érintő jelenlegi krízis helyzetben is van helye az álmainknak, hiszen a klienseink és a vásárlóink töretlenül számítanak ránk. Kellő összefogással és a céljainkba vetett hittel gondolunk a jövőre. Ennek apropóján született meg a Canissi Igazító Szabóság, amelyet most is a partnerekkel közösen és a klienseinkkel együtt hoztunk létre és ünnepeltünk meg.


Összefogott a Markó utca: sokan már tudják, hogy a Canissi Szabósággal, közvetlenül szemben található az Igazító Szabósággal, ugyanakkor a Pintér Galéria is a szomszédságunkban van, a mi és a műkedvelő vendégeink örömére.

A Pintér Galéria 1000 m2-es „pincelabirintusa” adott otthont a rendezvényünknek. A klasszikus, modern és kortárs képzőművészeti alkotásokat fellegvára, ahol különböző ízlésű műkedvelők, műgyűjtök megtalálják a számukra tökéletes alkotást.
Nincs rendezvény kimagasló gasztronómiai élménnyek nélkül. Ezúton köszönjük a Dear Budapestnek, hogy partnerünk volt és kitűnő alapanyagokból készült, már – már művészi precizitással, nem csak ízletes de gyönyörű szendvicseikkel emelték az esemény minőségét.
Az étel mellett természetesen nagy hangsúlyt fektetünk mindig az ital minőségének fontosságára is, amelyben a partnereink voltak a Vinox, a Bestillo és az olaszbor.hu, a vendégeink és a bor rajongók legnagyobb örömére.


Köszönjük, a kedves vendégeinknek a részvételt és a fáradhatatlan támogatást! A Canissi munkásságába és a csapatba vetett töretlen hitet!


Life is about you!