Made To Measure

The Art Of Tailoring

A Canissi Made to Measure öltönyök előnye a gyorsabb technológiai kivitelezés.

Egyedi tervezésű öltönyébe beleszőjük kreativitását és elképzeléseit.

    1. Az egész folyamat a mérések ősi rituáléjával kezdődik, ahol lehetőség nyílik arra, hogy betekintést nyerjen szabóságunkba, és úgy ízlelje meg, mint egy finom nápolyi kávét kedvenc olasz kávézójában. Made to measure esetén több ikonikus fazonunkból választunk egy, az Ön testalkatához legjobban illőt, amelynek szabásmintáját szabászunk művészeti precizitással az Ön méreteire alakít.

 

    1. Miután kiválasztásra került a megfelelő fazon kiválaszthat olyan egyedi részleteket, mint a monogramozás, a hajtóka alakja, a zseb stílusa, a belsőzsebek száma és még sok más apró részlet.

 

    1. Szükség esetén testalkattól függően vásznas próba készül, hiszen a legnagyobb érték és luxus, hogy az Ön méreteihez tökéletesen illeszkedjen öltönye. Minden egyes részletet Önnel együtt döntünk el és tervezünk meg, hogy a legoptimálisabban illeszkedjen Önhöz és leginkább kifejezze az értékeit és stílusát.

 

  1. A made to measure öltönyök elkészülési ideje 80 munkaórát vesz igénybe, így hamar kézhez veheti új öltönyét. Az öltöny átadásáig – made to measure esetén – 2-3 próba szükséges a tökéletes végeredményért. Szeretjük a kihívásokat és számunkra mindig az ügyfél kérése az első, így bizonyos esetekben akár egy hét alatt is elkészülhet a gondosan megtervezett és megálmodott öltönye.

A Canissi darabok egy életen, akár generációkon át is értéket képviselnek. 

FOGLALJON IDŐPONTOT

A személyre szabott utazás megkezdéséhez kérjen időpontot, és csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.