Barion Pixel

A márka története

The Art Of Tailoring

A Canissi márka 2017-ben nyitotta meg első üzletét Budapest szívében a Markó utcában.

Ugyanebben az évben méretes szabósága mellett létrehozta első limitált férfi öltönyökből álló kollekcióját. 2021 májusában régen várt pillanat következett be, a Canissi debütált első női kollekciójával. A cég filozófiájának alapja a  kézműves know-how. Az egyedülálló couture darabok vonalai és elemei a kultúrát és a történelmet rejtik magunkban. Szakmai hátterét professzionális csapatának és kiváló szabómestereinek művészi preciztiása biztosítja. Értékei a hordhatóság, a kényelem és az esztétikai tökéletesség. A magas minőségű luxus szöveteknek köszönhetően a fenntarhatóság nem kérdés, hanem alapelv. 

Kanizsai Szilvia

A cégem számomra egy kiváló találkozási pont a céltudatos és sikeres emberekkel.
Az előnyös öltözék önbizalmat ad. Ezért az ügyesen kiválasztott ruhadarabok – bár nem feltételei, de – hozzájárulnak a magabiztos fellépéshez, kiálláshoz, így a hétköznapi versenyhelyzetek, üzleti tárgyalások, elegáns hivatalos események, vagy a párkeresés során is segítségünkre lehetnek. Tanácsadásainkkal, egyedi, személyre szabott kollekcióink révén Ügyfeleink a magabiztosságot viselik magukon, és ez sikerességük egyik záloga is.

Már gyermekkoromban nagyon érdekeltek a finom kelmék, szép ruhadarabok. Pár éves lehettem, amikor elkezdtem a Barbie babámnak ruhákat tervezni. Ahogy cseperedtem, egyre jobban érdekelt a téma, és a korábbi kislányból felnőtt, a játékból szakma lett.
Ma már a szabadidőmben olajportré festéssel foglalkozom. 22 éves voltam, amikor felfedeztem ennek a textúrának a sokszínű világát. Mindenkinek van valami, amiben el tud veszni. Nekem ez a színek kavalkádja volt. Partnerem ösztönzésére megvettem életem első igazi feszített vásznát, és elkészítettem az első képemet.
Ebben az alkotási folyamatban tudatosult bennem, hogy minden érdekel, amiben a kreativitásomat megélhetem, mert ez egy olyan komoly, de játékos tevékenység számomra, amelyben egyszerre lehetek aktív és passzív. Passzív, amikor hagyom, hogy az impressziók, érzések magukkal ragadjanak és beindítsák a fantáziámat, és aktív, amikor valami új, valami addig nem létező és egyedi születik a víziókból.

Szerencsés vagyok, mert munkám során alkalmam nyílik mindkét hobbimat ötvözni.
2009-ben kezdtem el üzletemberek számára stílus-tanácsadással foglalkozni. Az elmúlt évek gyakorlata igazolta, hogy Magyarországon nagy igény van erre a szolgáltatásra, mert a férfiak, akárcsak a nők, szeretik az öltözködésükkel is kifejezni az egyéniségüket, saját stílusukat, ami nem egy evidens dolog. Ezért sokszor hasznos egy szakember, aki segít eligazodni az irányzatokban, színekben, és valami egyedit és személyre szabottat ajánl a hétköznapokra, vagy az élet egy különleges pillanatához.
Előzőek okán nem lehet meglepő senki számára, hogy szolgáltatásaink a férfiak körében is kiemelkedő elismertséget és sikereket értek el, hiszen a két nem közül ők talán még inkább eredmény-orientáltak, akik a lehető legkevesebb elvesztegetett idővel szeretnek jól látható eredményt kapni. Az Ő elégedettségük a mi sikerünk kulcsa, amelyből 2017-ben valami új és eredeti, a Canissi márka született.

Szécsi Nikolett

A Canissi Operatív Menedzsere céltudatos, határozott fiatal akinek értékrendje szintén képviseli azt, ahogyan és amiért a Canissiben dolgozunk. Az Ő segítségével együtt kerülnek gyártásra kiválasztott darabok, gondoskodik arról, hogy az ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapják a kívánt öltönyt vagy méretre szabott inget.  
Niki kedvessége és gondolkodása erősíti csapatunkat. Céljai között szerepelt egy olyan helyen dolgozni, ahol a közgazdász és marketingmenedzser végzettséget is maximálisan kihasználhatja, mindezt jó hangulatban, szuper ügyfelek között. 
“A munka egy jó csapatban rengeteg sikerélményt és motivációt tud adni, a Canissi varázsa pedig pont ehhez segít hozzá!”

ÜGYFELEINK MONDTÁK

A személyre szabott elegancia élményével várjuk.

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová
minden kötelezettség nélkül várjuk Önt egy kellemes kávéra vagy teára.

Telefonos bejelentkezés:
+36 70 386 3204 / +36 70 386 3363

E-mailes bejelentkezés:
info@canissi.hu

Cím és nyitvatartás:
Budapest 1055 Markó u. 4.
H-P: 10-18 óráig
X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!