Chinó: a farmer és az öltöny között

A mindennapokban az öltöny viselése folyamatosan alakul és kimondottan személyiség függő, hogy ki és milyen gyakran hordja. Ahogyan az is egyén függő, hogy ki részesíti előnyben az öltönyt az üzleti találkozok során. A klasszikus elegancia kedvelői számára az egyetlen aduásznak az öltöny számít, de mi van azokkal a férfiakkal, akik számára a lazább, könnyed elegancia a nyerő?
Számukra a tökéletes választás a chinó nadrág, amely változatos és kényelmes, ugyanakkor stílusos választás. Rengeteg színben jól mutat, amely igencsak sok oldalúvá teszi ezt a fazont, ugyanakkor tökéletesen kombinálható bármivel. A Canissi Szabóság méretes chinó nadrágokat is készít a legminőségibb anyagokból, az Ön elképzelései és igényei szerint.
Megmutatunk 4 olyan megjelenést, amelynek a középpontjába a chinó nadrág áll és amely mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen a laza elegancia az új elegancia.

A fehér ing és a chinó nadrág kombinációja


Valószínűleg sokunk kedvelt összeállítása a fehér ing és a chinó nadrág, amelyet természetesen kötelező kiemelnünk, hiszen ez az összeállítás a chinó szerelem alapja. Kimért, kifinomult és sok esetben verseng az öltönyös megjelenéssel.

A klasszikus camel chinó megjelenés


Mindenkinek egyértelmű, hogy az alapszín az öltönyök esetében a fekete, a sötétkék és a szürke. A chinó nadrágok esetében a camel, a khaki és a bézs számít klasszikus színválasztásnak. Mondhatni bármilyen korosztálynak jól áll és rengeteg outfit verzióban viselhető.

Kockás chinó – a merészek választása


A mintás, színes darabok mindig vonzzák a tekinteteket, ugyanakkor felejthetetlenné is tesznek egy-egy megjelenést. Azok számára ajánljuk a kockás mintázatú chinó nadrágot, akik szeretnek kísérletezni a saját stílusukkal, vagy a megszokottól éltérő outfitre vágynak.

A fehér sportcipő és a chinó találkozása


Tökéletes választás hétvégi programokhoz, baráti találkozók alkalmával. Fiatalos, lendületes megjelenést kölcsönöz ez az összeállítás a viselője számára. Kombinálható inggel, pólóval, pulóverrel vagy akár sportzakóval is.