A Canissi életérzés a stílus mellett az élet igazi élményeiről, élvezeteiről szól.

Számunkra a kifinomult megjelenés után kiemelt szerepet tölt be az igényes, prémium szolgáltatásra épülő gasztronómia, ami az életünk egyik legmeghatározóbb területe.

Régi kedves ügyfelünk és barátunk, a Dérynéből már jól ismert Ekler Viktor 2021-ben új projektbe vágott és letisztult, gluténmentes étrendhez illeszkedő bisztrót nyitott Szentendrén Eclair’s Fine Bistro néven.

A legújabb trendekhez illeszkedő belső kialakítás, a letisztult és tudatosan kialakított ízek és a barátságos, fesztelen kiszolgálás egy igazán szerethető és egészségtudatos helyet varázsolt nemcsak a Szentendreik számára.

A hangulatos megnyitó rendezvényen a Canissi is részt vett, ahol a vendégek nem tudtak betelni a finomabbnál is finomabb ételkülönlegességekkel. A meghívottak között szerepelt Borbély Alexandra és Nagy Ervin színészpárosunk is, akik a többiekkel együtt nemcsak a mesés ízeket, de Kalmus Felícián feledhetetlen előadását is élvezhették.

A Canissi és az Eckler’s Fine Bistro szoros kapcsolatának köszönhetően, 2022-ben sok közös eseménnyel és meglepetéssel készülünk az ügyfeleink részére.