Barion Pixel

Canissi Women's Classics

The Art Of Tailoring

Női kollekciónk teljesen új terület márkánk életében, hiszen eddig kizárólag úri szabóságként működtünk.

Ugyanakkor, ezen a számunkra még feltérképezetlen terepen magabiztosan, hagyományainkat megtartva és a klasszikus női ruhakészítés irányvonalát követve törünk utat. Célunk, hogy formáljuk a hazai öltözködési kultúrát és felelevenítsük a klasszikus elegancia hagyományát. Szeretnénk, ha az Andrássy úton vagy a Belvárosban éppen úgy a jólöltözöttség hódítana, mint Milánó vagy Nizza utcáin.

Női kollekciónkban a klasszikus nőiesség, az időtlen vonalak és az elegáns sziluettek inspiráltak minket. A kollekció darabjaiban olyan ikonokra ismerhetnek rá, mint Grace Kelly monacói hercegné vagy éppen a magyarok kedvence, Sissi császárné. A klasszikus öltözködés és az arisztokratikus elegancia – bár sajnos, gyakran elfeledett – szerintünk nem divatjamúlt. Szeretnénk, ha női kollekciónkban olyan darabokra lelnének a hölgyek, amelyekben kiemelhetik feminin vonalaikat, megmutathatják nőiességüket. Nem titkolt szándékunk, hogy a mai minimalista, egyenes vonalvezetésű trenddel szembe helyezkedve, a formákkal és a színekkel az időtlen Nőt keltsük életre.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kollekciónkban különleges alkalmakra éppúgy találnak megfelelő darabot Hölgyvendégeink, mint üzleti megbeszélésre vagy egy kávézós csevelyre a barátnőkkel.

BOOK AN APPOINTMENT

We require a reservation from our customers to our salon,
where we welcome you for a cup of good coffee or tea, without any obligation.

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!