Ideje levenni a téli köpenyt

Ideje levenni a téli köpenyt, és áttérni a derűsebb napokba a Scabal SS21 kollekciójával, amely minden lépésben utánozhatatlan sikket ígér! A fagyos reggeleken viselt meleg kabátokat végre lecserélhetjük egy igazi Made to Measure precizitással készülő tavaszi/nyári zakóra.

Milyen zakót érdemes viselni nyáron?

Nyári zakóink készülhetnek könnyű gyapjúból vagy lenvászonból, akár félig bélelten is. Egyedi jellemzői, hogy világos csont, kagyló vagy szarugombokkal készülnek, ezeket illetik a „summer buttons” névvel. A len ruhadarabok mindig kevésbé formálisak, azonban nyáron verhetetlen előnyöket kínálnak: hűti a testet, nem tapad a bőrhöz, jobban szellőzik, mint a pamut vagy a gyapjú, mindeközben a nedvességet villámgyorsan engedi elpárologtatni.

PURE LINEN – a sportosan elegáns stílus kedvelőinek

A len anyagok hűvös és kényelmes viselési tulajdonságai miatt nem véletlenül évszázadok óta a kedvenc nyári szövetek. A Scabal Pure Linen kollekciója erre az ötletre épült és kizárólag ír lent használnak, amit a világ legjobb minőségű lenének tartanak.

SILVER GHOST BUNCH – a klasszikus elegancia kedvelőinek

Mint névadója, a Rolls Royce, a SILVER GHOST katalógusunk is az egyik legkiválóbb a szakterületén, 100% -ban szuperfinom merinó gyapjúból készült, melyet kifejezett úgy szőttek, hogy szintén ideális legyen a tavaszi és nyári napokra. Az idei kollekcióban még több kockás minta szerepel, egyedi melange alapszínekkel, és a klasszikus „pinstripes” diszkrét mikrokialakítással ami az egyik kedvecetek szokott lenni nálunk.

Ez a Scabal katalógus az igazi kifinomult ízlésű úriemberek számára kiváló választás, diszkrét, de érdekes, praktikus, de stílusos és tökéletes a változó időjáráshoz, amelyet a tavasz és a nyár hoz.