Barion Pixel

A szerelem ünnepe
esküvői öltönybe szabva

The Art of Tailoring

Fogjuk a vőlegények kezét!

Az eleganciánk és stílusunk elmeséli helyettünk is, hogy kik vagyunk. Az esküvőre készülve, a menyasszony ruhája mellett nagy hangsúlyt kap természetesen a vőlegény ceremónia öltönye és ünnepi megjelenése is. Egy egyedi, bespoke, vagy made to measure öltönnyel méltóképpen ünnepelhetjük a boldogságunkat. Ezáltal is bizonyosságot téve a Kedvesünknek, a családunknak és a barátainknak a mély és őszinte érzelmeinkről. Nem ritka, hogy a szerelmes párok szeretnék, ha az ünnepi megjelenésük között harmónia uralkodna, ugyanúgy, ahogyan köztük is. A ceremónia hangulatát, a helyszínt és a menyasszonyi ruhát alapul véve a lehetőségek tárháza végtelen, hiszen az anyagválasztástól, a gombokig, mindent az esküvő részlete inspirál. Az egyedi esküvői öltöny minden   apró kidolgozottságát a vőlegény személyiségének kifejezése apropóján készítjük el. Minket a kihívások és a sokszínűség inspirál! 

A méretes szabóságok és a hagyományos boltok között a különbség: a személyre szabott, exkluzív élmény. 

A Canissi öltöny minden részlete személyre szabott. Számunkra a legfontosabb elv, hogy a hozzánk látogató ügyfelek részesüljenek A Canissi személyre szabott, exkluzív élményében. Ez rólad szól! A Canissi Szabóságnál otthon érezheted magad. Közelebb visszük a stílust, az eleganciát és a divatot a hozzánk betérőkhez. Élménnyé tesszük az öltözködés akár legegyszerűbb formáját is, hiszen nálunk az idő lelassul és csak a vendég számít. Nem csak minőségi öltönyt vagy inget talál nálunk, hanem az élményt is, amely által többet tudhat meg magáról.

Esküvői öltöny, viselhetem többször is?

A válaszunk természetesen, igen! A pontos igények felmérésének köszönhetően  az említett öltöny tökéletesen funkcionál a későbbiekben is. Az öltöny részletei ettől válnak utánozhatatlanná és egyedülállóvá, mivel az anyag kiválasztástól, a gyönyörű bélésen keresztül, a monogrammig és gombokig mindent lehetőségünk van kiválasztani és a saját ízlésünkre formálni.  Új kiegészítőkkel, egy méretes inggel, elegáns cipővel, mandzsettagombbal kiegészítve az esküvői öltönyünk az üzleti megbeszéléseink sikereinek a kulcsává vállhat. Az esküvőn tökéletes megjelenést biztosíthatunk a vőlegény számára egy méretre szabott elegáns öltönnyel, melyet az esküvő témájához igazított kiegészítőkkel – mellény, nyakkendő – teszünk ünnepélyessé. Válassza a méretre szabott, minőségi szövetből készült öltönyt, melyet évekig hordhat, és ami minden viseléskor emlékezteti az esküvő felejthetetlen élményére. 

Egy nap ami csak rólatok szól !

The Art of Tailoring

ÜGYFELEINK MONDTÁK

FOGLALJON IDŐPONTOT

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül
várjuk a hozzánk érkező ügyfeleket egy jó kávéra vagy teára.

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!