Ha egy férfi gyerekkori vágyálmaira kérdezünk rá, szinte biztosan előkelő helyen szerepel egy tűzpiros Ferrari.

A vágyak sokszor valóra válnak, ha teszünk értük, így sokunknak az olasz sportautómárka álomszerű autócsodái is elérhető közelségbe kerültek 2021. őszén. A Ferrari Budapest szervezésében a legújabb és talán legstílusosabb Ferrari modellek élményvezetésére nyílt lehetőség egy varázsaltos, városon kívüli helyszínen.

Természetesen a Canissi ügyfelei sem maradhattak le az igazán férfias eseményről, ami egy brunch-csal kezdődött a festői Grand Hotel Esztergomban. A regisztrációt követően 3 Ferrari Roma és 3 Ferrari Portofino modellel indult a konvoj élvezetes szerpentineken Csobánkáig és vissza. A tesztvezetést képzett instruktorok felügyelték, hogy mindenki megtapasztalhassa az egyedülálló gépkocsik kivételes képességeit.

Az 1 órás tesztvezetés feledhetetlen élményt szerzett a meghívott vendégeknek, akik a tüzes autók mellett a Canissi smart casual kollekcióival is megismerkedhettek.

A Ferrari Budapest és a Canissi kapcsolata közel sem ért véget, azon dolgozunk, hogy ügyfeleink részére a 2022-es évben is stílusos élményeket biztosíthassunk és igazi, gyerekkori álmaikat válthassunk valóra.