Haris Park – Gatsby Night: Budapest a 20. század első felében az igazi úri szórakozás és mulatozás fellegvárának számított

Számtalan bár, mulató képviselte az igényes tánczene, a kifinomult közönség és gyönyörű ruhák, prémium ételek és italok által nyújtott Gatsby filmekbe illő hangulatot.

Napjainkra kezd kihalni ez a fajta igényes szórakozási lehetőség, csupán pár régi értékek újrateremtésén fáradozó mecénásnak köszönhetjük, hogy az erre fogékony úri közönségnek lehetősége van átélni az igazi, bizsergető Gatsby hangulatot. 

A fentiek egyik leghitelesebb képviselője a Haris Család nevével fémjelzett impozáns Haris Park, ahol a századeleji stílusban felújított gyönyörű épületegyüttes, egy magával ragadó hangulatú étterem, a Bobo Restaurant és számos szervezett luxus esemény biztosítja az igényes szórakozás lehetőségét a 2. kerület festői szépségű részén.

A 2022. január 29-én megrendezésre kerülő Gatsby Night az 1920-as évek féktelen, de megkérdőjelezhetetlenül stílusos mulatságait idézi meg a vendégek számára, ahol igényes Jazz és elektro-swing zene mellett kifinomult fogások, kifogyhatatlan champagne és koktél kínálat, értékes tombolanyeremények és hajnalig tartó tánc tölti meg a történelmi épület varázslatos báltermét.

A Canissi természetesen nem maradhat le a stílussal és élménnyel megtöltött eseményről, ahol egyedi ruhabemutatóval és különleges meglepetésekkel készülünk a megjelentek számára. Nem utolsó sorban egy méretre készített elegáns sportzakót is kisorsolunk, több, mint 500 000 Ft értékben.

Az eseményen a megjelentek outfitjeit külön díjazzák, így Hölgyeim és Uraim, ne habozzanak, regisztráljanak a grandiózusnak ígérkező eseményre, hisz ahogy a kultikus filmben többször is elhangzik: „A little party never killed nobody”!

“CANISSI” kuponkód használatával a jegyek kedvezményesen vásárolhatók meg.