The style hero

Marlon egy ikon volt, ehhez nem fér kétség. A múltban az egyik leghíresebb amerikai színész, több Oscar-díjjal. A férfi, akinek a személyisége egyszerre érzékeny, túlfűtött és klasszikusnak vehető minden értelemben. Napjainkban is híres lenne, és ugyanúgy rajonganának érte az emberek, hiszen az ő személyisége kortalan. Nehéz szavakat találni arra, hogyan jellemezzünk egy olyan ikont, mint ő. Mai napig a filmjei hatása alatt vagyunk, ezért is tűnt érdekes ötletnek, hogy egy másik perspektívából közelítsük meg. Ne felejtsük el, hogy van még egy dolog ami ugyanolyan legendás volt, mint a tehetsége: a stílusa!

A fehér póló ereje

Ha visszanézzük a fiatal kori felvételeit, akkor egyből szembetűnő, hogy imádta a fehér pólót. Ahogyan mi is. Hiszen az egyik legjobb választás, ha valaki a személyiségére szeretné helyezni a fókuszt. Ugyanakkor ha a helyzet és időpont is alkalmas, hogy kicsit lazábban jelenjünk meg, akkor egy jó választás lehet. Egy kék chino nadrág, monk stílusú cipővel és már kész is a nagyszerű, de egyszerű outfittünk. Time for shining!

A fehér ing eleganciája

Nincs elegánsabb ruhadarab a fehér ingnél. Marlo és a fehér ing is mondhatjuk, hogy kortalan. Egy férfi gardróbjában – nincs kifogásnak helye – a legfontosabb elem a fehér ing. Bármelyik, és komolyan mondjuk, hogy bármelyik öltözéket képes izgalmassá és stílusossá varázsolni. Egyetérthetünk ebben, vagy sem, de a tények magukért beszélnek.

A magas derekú nadrág

Úgy tűnhet, hogy a múltról beszélünk, de nem. Napjainkban a magas derekú öltöny nadrág még mindig nagy népszerűségnek örvend. Kifejezetten a szabósági divat és elegancia kedvelők köreiben. Olaszországban kifejezetten híresek ezek a nadrágok. A mi részünkről annyit mondhatunk, hogy imádjuk a klasszikus divat ezen formáját is.