Hogyan hordjunk szürke öltönyt?

A közhiedelem úgy tartja, hogy a klasszikus öltönyök között a szürke öltöny a mumus. Valóban így lenne ez, vagy csak a férfi társadalom és a divat viszonyul kényelmesebben a fekete és a sötétkék színhez? A szürke öltöny egyszerre stílusos és elegáns. Nagyon élénké teszi a megjelenést és abszolút jól kombinálható színekkel, de akár más, a klasszikustól eltérő stílusokkal is. Összegyűjtöttünk öt olyan szettet, amik minden férfival megszerettetik a szürke öltöny viselését.

 

A charcoal szürke és a világos vagy sötétkék kombinációja egyenlő a harmóniával. Örök klasszikus, de ennél egy picivel több is már. Azon férfiaknak lehet a kedvence, akik az árnyalatokkal magabiztosan tudnak bánni. Hisz a divat és a stílus nem más, mint könnyed játék.

 

A két soros öltönyök mindig valami játékosság és messzemenőkig stílusosságot visznek egy-egy összeállításba. A garbóról nem is beszélve. Ha az első benyomás fontossága a cél, akár üzleti, akár magánéleti találkozón, ezzel az összeállítással nem tudunk mellé nyúlni.

 

Gentleman style: Kimért, klasszikus és kifogástalan. Így képzeljük el egy tetőtől talpig úriember stílusát. Azt mondják, nem a ruha teszi az embert, viszont sok esetben a ruha a cseresznye a tortán. Az outfit önmagáért beszél.

 

Ahogy fentebb említettük, az élénk színek nagyon jól hangsúlyozzák a szürke szöveteket. Ha unjuk már a megszokott és rutinos öltözékeket, akkor itt az ideje, hogy feldobjuk a ruhatárunkat. Ez az outfit tökéletes választás őszi, városi sétákhoz.

 

A monochrom színek- mint például a szürke szín – az idei trendek vezető ikonja. A letisztultság, a minimalizmus és a stílusok kombinálása mindig nyerő páros! Bátran ajánljuk baráti összejövetelekre.