fbpx


Pantone 2020 – klasszikus kék



Minden szín, ami körülvesz minket hatással van hangulatunkra és kisugárzásunkra. Mindenkinek van kedvenc színe, melyet szívesen visel. Mégis a Férfiak színválasztása háttérbe kerül, ha ruhaválasztásról van szó. Azonban idén a Pantone színintézet szakértői egy olyan színt választottak az Év színének, mely igazán a Férfiak ruhatárában érvényesül, mely nem más, mint a klasszikus kék szín. 

Van egy fantasztikus hangulatú film, melyben elhangzik, sok más bölcs gondolaton kívül az öreg nagybácsi tanácsa fiatal unokaöccse felé: 

„Young Max : You said the importance of a good blue suit can never be overstated.

Uncle Henry Skinner : Quite right. A blue suit is the most versatile of accoutrements. More important than the suit itself, is the man who fits it for you.” A good year movie (Bor, Mámor, Provance)

Tehát uraim, a jól szabott kék öltöny a ruhatáruk alapja! Magabiztosságot, megbízhatóságot, eleganciát és nyugalmat kölcsönöz viselőjének. Lehet klasszikus kiegészítőkkel viselni, mint az Oxford stílusú barna cipő és barna öv – a barna árnyalata a kék árnyalatától függ. 

ToK9FnaYOx4vG9fksJGJIgJIIj3eg8X05n9Dz5m mYueqU6CekQT8z58RSkAuaHYAVjMaGmJf5jTBOCGQKQe3 Y7LkDF 7kjrQtzlJi9dT4K5o EqTt0fiWZq7HhD6sVjTm2dGjQ p9o9IuuTw

És hogy hogyan tehetjük még különlegesebbé kék öltönyünket?

Ügyfelünk világoskék durtnádolás mellé egy merész zöld bélést választott, mely tökéletes választás, hiszen az egyszerű smart casual szabású öltöny így válik kivételes darabjává az igényes férfi ruhatárának.

vxoM580FA0B JlW49 8IQwnuY jK3GjkorjJTOTJ wHpQXr6m6Oy33jNHLu2ADCL82BcX6 t5qnlyTBPA0bNlomINulI1ls6I91RMyWq9yR7fWNuRegK yg5jplKsZm zuI

Aki mégis a klasszikus szín extravaganciáját szeretné kiemelni, egy kockás, a kék árnyalataival játszó anyagból is választhat és viselheti magabiztosan bespoke öltönyét. 

SAZWHmzdzmGMjmpnmO1b1D4v7uPJKlv86wntTI9TVSsWBc23mBLyKnARrCY ryyctel1 9WZ7xAwHXox3q6oMFD8jSe7ldP6HuowUu6x prZQ bMM7kVUPvIgPUckXi

Bármilyen kék öltönyt is választanak, ne feledjék, az, aki viseli az öltönyt tölti meg igazán élettel és teszi különleges darabbá. Válasszák azt, melyben önmaguk lehetnek!

i3kgA1CV6aKhsB7xRWqzk80wNT4nOxHajpDL Q99ZVaz9tnwb4hi8Ddkjtfl7co8gPPcmlIJLFq aqCz2Y2oZLo9qngrK wWFY Sk1sdhuMIZKzw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük





Világhírű prémium minőségű anyagokkal dolgozunk

Időpontfoglalás

A személyre szabott elegancia élményével várunk

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül várunk egy kellemes kávéra, vagy teára.

Időpontfoglalás

"*" a kötelező mezőket jelöli

MM slash DD slash YYYY
Adatkezeléshez hozzájárulok*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0