Talán sosem voltak még ilyen fontosak és törékenyek a kapcsolatok, sosem figyeltünk így egymásra. A távolság közelebb hozott minket, és nem mondtunk le a terveinkről. A legjobb italok, a legjobb ételek, a legszebb ruhák, a legfontosabb kapcsolatok egy helyen. És az a bizonyos nagy nap. 2020-ban sem lesz ez másként azoknak a pároknak az életében, akik oltár elé készülnek. A lerövidült esküvői szezonban számukra még hangsúlyosabb a bizalom és még jobban jön a szakemberek átlag feletti tapasztalata. Ehhez nyújtunk most segítséget bemutatva a Canissi néhány kiváló partnerét, akik maximális figyelemmel és hozzáértéssel készítik elő és kísérik végig az esküvői folyamatokat.

Fókuszban: a megjelenés

Fontos változás van kibontakozóban az esküvők világában, hisz a kívánságlisták elejére a helyszín és a hölgyek ruhacsodái mellé felkerültek az urak által viselt öltözékek is, fontosabb lett az egységes megjelenés, mely mutatja a harmóniát, az összetartozást. A Canissinél mindig is azt vallottuk, hogy a vőlegények megjelenése épp oly fontos, épp olyan nagy hangsúlyt érdemel, mint a mennyasszonyoké, így boldogan állunk ennek az új iránynak az élére. Az urak esetében is az elegancia, a stílus már azelőtt beszél helyettük, hogy megszólalnának. A különleges alkalomra a ceremónia hangulatát, a helyszínt és a menyasszonyi ruhát alapul véve maximális figyelemmel tervezzük meg az vőlegény megjelenését, segítséget nyújtva a személyre szabott esküvői öltönytől a méretre készült ingen át a cipőig, a legapróbb részletekig. De ennél többet is teszünk, hiszen mindezt úgy alkotjuk meg, hogy az urak a későbbiekben is büszkén viselhetik a különleges, egyedi darabokat.

canissi méretre készített öltöny

A BALINTSARA BRIDALWEAR darabjaiban is az az egyediség mutatkozik meg, mellyel a hagyományos és a modern stíluselemek találkoznak felejthetetlen formában. A légies, finom, antik csipkék a tervező újraértelmezésének köszönhetően új életre kelnek a különleges esküvői ruhákban. Ahogy a Canissi öltözékek, úgy minden Bálint Sára Bridalwear is egyedi darab, hiszen mindegyik személyre szabottan a viselője számára készül, minden elkészült ruha a maga nemében megismételhetetlen.

Bálint Sára

Vágó Réka cipői tökéletes és néha rendhagyó módon egészítik ki a mennyasszonyi öltözéket. Magyarország egyik legismertebb cipőtervezője munkáiban a Londonban szerzett kozmopolita látásmódot ötvözi a hazai mesteremberektől tanult tudásával és a saját stílusával. Az egyedi igények szerint kialakított és anatómiailag tökéletesen illeszkedő formák kiegészítik és teljessé teszik a női lábat. Réka hisz abban, hogy az elegáns magassarkú viseléséhez nem kell lemondani a kényelemről, a nagy napon viselt menyasszonyi cipőnek pedig pont olyan különleges darabnak kell lennie, amely tükrözi viselője személyiségét.

Réka Vágó

Egy elkötelezett segítő: az esküvőszervező

És ha már összeállt az öltözék, hogyan tovább? Az Icon Esküvő megálmodója, Déri Annamária 12 éve foglalkozik esküvők, rendezvények szervezésével. Feketeöves problémamegoldó, inspirál, megvalósít, koordinál. Az a különleges személy, aki összehozza az álmokat a valósággal, és ismeri a nyugodt felkészülés minden titkát, így a párnak csak egymásra, a vendégeire és az események átélésére kell koncentrálnia. Maximalizmusa mellett fontos szempont számára, hogy szem előtt tartsa a stílust és a minőséget, hiszen, ha minden apró részlet a megfelelő időben a megfelelő helyre kerül, akkor garantált az életre szóló élmény.

Déri Annamária - Ikon esküvő