A hazai vitorlássport legnagyobb presztízsű és a legnagyobb múlttal rendelkező eseménye, a Kékszalag már-már a Balaton igazi ünnepévé nőtte ki magát.

A Canissi a sport és a sport által közvetített élmény elkötelezett támogatója is.  A balatonfüredi rajtra nemcsak a vitorlázás szerelmesei gyűlnek össze, hanem igazi rajongótábor kíséri végig a verseny izgalmait, míg a város vezetése különleges eseményekkel, rendezvényekkel biztosítja a tökéletes szórakozást.

A Canissi ügyfelei a Joycruise Hungary csapatával közös élményhajózás során követhették végig a verseny rajtját, miközben a Joycruise személyzete finom reggelit és gyöngyöző prosecco kínált a vendégeknek.

A meghívott ügyfeleink beszámolója szerint az élmény feledhetetlenre sikerült, a Balaton utánozhatatlan hangulata, a Kékszalag izgalmai és a minden igényt kielégítő szolgáltatás igazi élményt biztosított a résztvevők számára.

A Canissi csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy a márka a stílus tudatos képviselete mellett egy zártkörű klubbá formálódjon, ahol a megbecsült ügyfeleink eredeti, feledhetetlen prémium élményekkel gazdagodhassanak és feltöltődhessenek az év munkanapjai sok energiát igénylő megpróbáltatásai után.