A Canissi hisz a közös, kreatív alkotásokban és együttműködésekben! Számunkra minden kreatív kollaboráció, amely tehetséges szakemberekkel jön létre egy hozzáadott értéket képvisel!

A Nemzeti Színház plakátkampánya a Rómeó és Júlia színészeink portrésorozatával indult. A Canissi csapatát az a megtiszteltetés érte, hogy a kreatív munkafolyamatokban mi is részt vettünk. A stylingért voltunk felelősek, ami igazán megtisztelő és izgalmas folyamat volt mindannyiunk számára. Az előadás Vidnyánszky Attila rendezésében jött létre. Rómeót és Júliát a fiatal színész tehetségek: Herczegh Péter és Szász Júlia játsszák. A csodás fotók Perger Viktória munkáját dicsérik, aki a magyar fotós szakma egyik kiemelkedő tehetsége és alkotói stílusa összetéveszthetetlenül jelenít meg karaktereket és jellemeket. Ezúton is köszönjük neki a nagyszerű lehetőséget, hogy a megálmodott projektjének részesei lehettünk mi is!

A színészeknek a Canissi öltönyök tökéletesen álltak, ami számunkra újból egyértelművé tette, hogy a Canissi régen több, mint egy öltöny.Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a Canissi értékeit minél szélesebb közönséggel megismertessük az együttműködéseink és partnereinken keresztül egyaránt.

Hisszük, hogy manapság egy brandnek nyitottnak kell lenni a kreativitásra, a legszélesebb spektrumban vett értelemben is. Figyelni minden apró részletre nem csak feladatunk, de szenvedélyünk is!

Külön köszönet az alkotói csapat többi tagjának: Fotó: Perger Viktóriavictoriaperger.com

Haj: Szepesi Bence

Cipő: Rekavago

Női ruhák: Peter Mero

Férfi ruhák: Canissi