Lakatos Márk hazánk egyik legismertebb stylistja, stílusszakértője.

A Canissi a közönségsikernek örvendő Kincsem c. film férfi főszereplőjének és a Jászai Mari díjas színésznő őszi esküvőjén is megjelent, ahol Ervin szintén Canissi összeállításban lépett az oltár elé.

Extravagáns megjelenésével gyorsan felhívja magára a figyelmet és sok ismert személyiség, televíziós produkció fordul hozzá tanácsokért.

Nagy sikerrel futó, „Sztáröltöző” című műsorában sztárokkal beszélget a stílusról és a számára kialakult kép alapján öltözteti fel őket a személyiségükhöz leginkább passzoló ruhákba.

Az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb színész pár, Borbély Alexandra és Nagy Ervin is górcső alá került, ahol sok érdekesség derült ki a divat iránti kötődésükről, az általuk kedvelt trendekről.

Borbély Alexandra a visszafogott, soha nem hivalkodó elegancia stílusát részesíti előnyben, míg Nagy Ervinnek a stílus és a férfias megjelenés mellett fontos a hazai képzőművészeti ipar támogatása és a munkahelyteremtés a szférában.

Nem csoda, hogy Márk tanácsára mindketten a Canissi kézzel készített ruhadarabjait választották. Ervin egy navy blue – fehér kockás öltönyt és hozzátartozó mellényt egy hosszanti csíkos nadrággal párosított, míg Alexandra, Márk tanácsára az elegáns, nőies darabok között válogatott.