Legtöbbször a helyszínhez és az alkalomhoz illő ruhát választunk. Amely teljes mértékben megfelel minden elvárásnak (leginkább a magunkénak) , időjárási viszontagságoknak és illik az esemény hangulatához is.

Legfőképp, ha a saját esküvőnkről van szó. Egy pár életében a legfontosabb esemény a házasságuk napja, amikor ünneplik a szerelmüket és a boldogságot amivel megajándékozzák egymást.

Ahány ház, annyi szokás, avagy mondhatjuk azt is, ahány pár annyi szokás. Minden párnak különböző az ízlése, és különböző hangulatú ceremóniát álmodnak meg maguknak. A helyszín, a dekoráció, a pár ruhája, a hangulat mind róluk szól, őket tükrözi és a kapcsolatukat.

Rengeteg gyönyörű menyasszonyi ruhát láttunk már és örömmel konstatáljuk azt is, hogy a vőlegények megjelenése is tökéletesen összhangban van minden apró részlettel.

Amikor egy vőlegény megkeresi a CANISSI Szabóságot, akkor a menyasszony ruháját, a helyszínt és a dekorációt vesszük alapul inspirációnak az esküvői öltöny elkészítése során.

Összegyűjtöttünk pár olyan esküvői öltöny megjelenést, amely segítséget nyújthat bárkinek, de legfőképpen a vőlegénynek. Megmutatjuk, hogy szerintünk a különböző helyszínekhez és hangulathoz milyen típusú, színű ünnepi megjelenést tudunk elképzelni. Ezzel is irányt mutatva és megkönnyíteni az esküvő előtti, elfoglalt időszakot.

Hiszen a Canissi a vőlegények jobb keze!

Tópart, tengerpart, pasztell harmónia

Sok párnak talán gyermekkori álma, hogy különleges, mediterrán helyszínen tartott esküvőjük legyen. Minden párt más jellemez, így minden pár saját maga tudja csak, hogy melyik helyszín jellemzi őket és miért.

Egy vízparti esküvő hangulata utánozhatatlan. Ahogyan bármelyik helyszín egyedivé válik egy ceremónia által. A vízpart megnyugtat, lelassítja az időt, és természetesen eszméletlen kilátást és élményt biztosít.

Ehhez a helyszínhez egy kötetlenebb megjelenést ajánlunk, amelynek a középpontjában a pasztell és a világos színek dominálnak. A len, a mellény, a fehér vászon ing tökéletes választás lehet.

Vidéki esküvő, természet közeli helyszín, borvidék

Ha már borvidék, akkor nem kell messze mennünk az inspirációért. Ha ehhez hasonló specifikus helyszínen tervezzük az esküvőt, akkor figyeljünk arra, hogy harmóniában legyünk a környezetünkkel.

Ami annyit jelent, hogy a természet és akár a szőlő színeit vegyük alapul a megjelenésünkhez.

A bordó öltöny, lágy kontrasztos kiegészítőkkel tökéletes választás lehet egy természet közeli esküvőhöz.

Meghitt, szűk családi körben rendezett ceremónia

Sok pár úgy érzi, hogy a nagy felhajtás elveszi a ceremónia meghittségét, mások úgy érzik, hogy szeretnék ha a lehető legtöbb ember osztozna az ő boldogságukban. Egy biztos, ez függ a személyiségünktől és az egyéni igényeinktől is.

Ahogyan minden öltöny, úgy minden esküvő egyedi és egyénekre szabott.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy egy meghitt esküvőhöz mi passzol a legjobban. Arra jutottunk, hogy a minták és a szürke, sötétkék színek nagyon kellemes megjelenést tudnak kölcsönözni, mégis igazán elegáns választás a vőlegény részéről.

Nagyvárosi hangulat, fényűző helyszínek

Képzeljünk el egy gyönyörűen díszített és csodás templomot, egy elegáns éttermet és a város miliőjét. Mi úgy érezzük, hogy kétség sem fér hozzá, hogy a legtökéletesebb választás az esküvői szmoking.

Legyen az akár fekete, sötétkék, vagy akár sötét szürke. Kifinomult és előkelő minden tekintetben.