Magyarország legszebb birtoka

A Canissi egyik nem titkolt küldetése, hogy stílussal és kifinomult megjelenéssel töltse meg a hazai agrárszektor világát.

Évek óta szoros kapcsolatot ápolunk a Agrotrend csoporttal, aminek vezetője, Mátrai Zoltán minket kért fel az agrárszektor stílusfelelősének. Amellett, hogy az agrárszektor számos vezetője már a Canissit választotta, a cégcsoport rendezvényein is megjelenünk, hogy a kollekciók bemutatása mellett izgalmat is csempészhessünk az összejövetelek programjai közé.

A Magyarország legszebb birtoka 2021-es díjátadó gáláján, ahol a kiállítás mellett, Kanizsai Szilviát, a Canissi alapítóját zsűritagnak is felkérték, a győztesnek egy méretre készített, monogrammal ellátott, kézzel készített inggel kedveskedtünk.


Ezúton gratulálunk a Hortobányi Nonprofit Kft-nek a különleges díj elnyeréséért és köszönjük a Nyakas Farmnak a minden igényt kielégítő vendéglátást! 

A Canissi 2022-es céljai között is kiemelt helyen szerepelnek a magyar agrárium stílusnagyköveti teendői, ezért sok-sok izgalommal és egyedi kollekcióval készülünk.

Magyarország Legszebb Birtoka

Magyarország Legszebb Birtoka

Felix kitchen & Bar

Már ügyfelünk ?
Keresse CANISSI VIP szolgáltatásunkat !

CANISSI BLOG

TWEED WAISTCOAT FROM WOOL - Canissi szabóság

WEIGL vadászbolt

A Canissi mindig is a minőség és a tökéletesség mellett tette le a voksát. Vadászkollekciónk létrejöttével a funkcionalitás széles tárháza nyitott számukra új kapukat. Olvassanak

Canissi szabóság Stilo M2 petőfi

STILÓ Heatlie Dávid

Az öltözködésével mindenki kommunikál valamit. Néha a fellépőruha csak egy show elem, de van, hogy kész jellemrajz. Mit és miért vesznek fel a magyar művészek?

Canissi érzelmek, inspiráció

A Canissi kollekcióit őszinte érzések inspirálják. A vágyakozás, a fellobbanás, a szenvedély és az igazi szerelem, ami talán csak egyszer talál ránk igazán az életünk

[elfsight_instagram_feed id="1"]

FOGLALJON IDŐPONTOT

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül
várjuk a hozzánk érkező ügyfeleket egy jó kávéra vagy teára.