Barion Pixel

A Canissi egyik nem titkolt küldetése, hogy stílussal és kifinomult megjelenéssel töltse meg a hazai agrárszektor világát.

Évek óta szoros kapcsolatot ápolunk a Agrotrend csoporttal, aminek vezetője, Mátrai Zoltán minket kért fel az agrárszektor stílusfelelősének. Amellett, hogy az agrárszektor számos vezetője már a Canissit választotta, a cégcsoport rendezvényein is megjelenünk, hogy a kollekciók bemutatása mellett izgalmat is csempészhessünk az összejövetelek programjai közé.

A Magyarország legszebb birtoka 2021-es díjátadó gáláján, ahol a kiállítás mellett, Kanizsai Szilviát, a Canissi alapítóját zsűritagnak is felkérték, a győztesnek egy méretre készített, monogrammal ellátott, kézzel készített inggel kedveskedtünk.


Ezúton gratulálunk a Hortobányi Nonprofit Kft-nek a különleges díj elnyeréséért és köszönjük a Nyakas Farmnak a minden igényt kielégítő vendéglátást! 

A Canissi 2022-es céljai között is kiemelt helyen szerepelnek a magyar agrárium stílusnagyköveti teendői, ezért sok-sok izgalommal és egyedi kollekcióval készülünk.

Magyarország Legszebb Birtoka

Felix kitchen & Bar

Már ügyfelünk ?
Keresse CANISSI VIP szolgáltatásunkat !

CANISSI BLOG

Kasmír kabát

Miért van szüksége egy kasmír kabátra?

Miért van szüksége egy kasmír kabátra? A kasmír kabát a kabátok sportautója, minden férfi ruhatárának kötelező alapdarabja. Karcsú és lendületes vonalvezetésű, a szövetek koronázatlan királya. Érintése

Dr Krasznai Zsolt Style magazin

‘Szakmai sikereim mellett legbüszlébb

Dr Krasznai Zsolt méltán ismert plasztikai sebészről kijelenthetjük, hogy szakmáját tekintve kiemelkedő sikereket ért el. Orvos családból származik, de a hivatástudat mellett az esztétikum miatt

TWEED WAISTCOAT FROM WOOL - Canissi szabóság

WEIGL vadászbolt

A Canissi mindig is a minőség és a tökéletesség mellett tette le a voksát. Vadászkollekciónk létrejöttével a funkcionalitás széles tárháza nyitott számukra új kapukat. Olvassanak

Canissi szabóság Stilo M2 petőfi

STILÓ Heatlie Dávid

Az öltözködésével mindenki kommunikál valamit. Néha a fellépőruha csak egy show elem, de van, hogy kész jellemrajz. Mit és miért vesznek fel a magyar művészek?

[elfsight_instagram_feed id="1"]

FOGLALJON IDŐPONTOT

Szabóságunkba időpontfoglalás szükséges, ahová minden kötelezettség nélkül
várjuk a hozzánk érkező ügyfeleket egy jó kávéra vagy teára.

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!