Barion Pixel

SZABÓSÁG

Life is about you

Nyitva: H-P: 10-18 óráig
Budapest 1055 Markó u. 4.
+36 70 386 3204
info@canissi.hu

A CANISSI SEGÍT

Átérezve a koronavírus okozta vészhelyzet súlyát, úgy döntöttünk, hogy a Canissi teljes kapacitását védőmaszk gyártására használjuk mindaddig, amíg a helyzet azt kívánja.

Azt tapasztaljuk, hogy minden felelős vállalatvezető fontosnak tartja a cégében dolgozó munkavállalók védelmét.

A Canissi célja az, hogy a hazai tervezéssel és gyártással – lehetőségeinkhez mérten a legnagyobb mértékben – részt vállaljon a magyar munkaerőpiac védelmében.

Várhatóan jelentős mennyiségű maszk elkészítését tudjuk vállalni, naponta akár 10.000 darab gyártását is kivitelezhetőnek tartjuk.

Jelenleg 5 típusú maszk gyártására látunk érdemben lehetőséget. A maszkok tulajdonságait egy külön ismertetőben részletesen kifejtjük.

Vállalásunk részeként az értékesítésből befolyt összeg 5%-át adományra szánt maszkok előállítására szánjuk, ezzel segítve azokat a területeket, ahol a legnagyobb szükség van a vírus elleni védekezésre. Ezeket az adomány maszkokat azok részére kívánjuk eljuttatni, akik anyagi helyzetük okán önerőből nem tudnak a védelem és megelőzés eme eszközéhez hozzájutni. Gyermekotthonokat, anyaotthonokat és hajléktalan szállókat is szeretnénk így segíteni.

Fontos tudni, hogy maszkok, amelyeket gyártunk nem steril környezetben készülnek. Nem minősülnek orvostechnikai eszköznek, tehát az orvosi maszkok gyártási előírásainak nem felelnek meg, így CE megjelöléssel nem áll módunkban ellátni.

A maszkokat átvételt követően javallott átmosni és átvasalni, ezzel kiemelten tudjuk növelni a különböző vírusokkal szembeni védekezőképességét.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

[elfsight_instagram_feed id="1"]

X

Töltse ki űrlapunkat és mi megajándékozzuk egy online katalógussal!

Ajándékozza meg szeretteit canissi élménnyel!