A divat változékonyságát tekintve, a férfiak a szerencsésebbek , mivel a férfidivat nem annyira változékony az üzleti öltözék terén. A mai vezető világ márkák, mint például a Boss, a Windsor, a Joop!, a Corneliani és még sorolhatnánk, leginkább  a férfiasságot emelik ki. Mégpedig úgy, hogy a vállat hangsúlyozzák ki jobban a megszokottnál.

Önnek melyik a kedvenc fazonja?

Egysoros öltöny:

Ez az a fazon , ami mindig divatban marad. A vékonyabb testalkatúaknak a sleek fazont ajánlják. Ez inkább kiemeli viselője előnyös testalkatát. A szűkebb zakó finoman követi és hangsúlyozza a férfias vonalakat. Az önbizalmat kölcsönző confidence fazon kevésbé szűk, leginkább a jó megjelenésű erősebb testalkatú férfiak számára ajánlott, akik ki akarnak tűnni akár egy céges rendezvényen, vagy szimplán egy hétköznapi tárgyaláson.

Dupla soros öltöny:

Napjainkban újra divatba jött az erős, hangsúlyos hajtókájú dupla soros fazon. Ezt fazont nyugodtan felveheti egy hivatalosabb rendezvényre is. A zakó mellrészén lévő zsebbe tegyen díszzsebkendőt! Ezzel bármikor kiemelkedhet a tömegből..

Zsákfazon:

A modern divatot kedvelő úr ne vegyen fel zsákfazont, mivel épp ellenkezőleg a fent említett szabásvonalakhoz képest, inkább csapottabb vállat kölcsönöz viselőjének. A zakó bővebb szabása nem túl előnyös viselet.

Háromrészes öltöny:

A régen kedvelt háromrészes öltönyök ismét elfogadottá válnak a hétköznapokban is. Azt sugallja, hogy tulajdonosa, nemcsak kifinomult ízléssel bír, de ért is a divathoz. A mellény anyaga és színe ugyanolyan anyagból legyen, mint az öltöny és ne rejtse a zakó alá a mellényt, bátran villoghat vele. Nagyon elegáns! Még sorolhatnánk hány féle fazonból tud választani a mai divatos férfi.. Amit javaslunk, az az, hogy fogadják el egy szakember tanácsát is, ne csak a családtagok, vagy a barátok véleménye domináljon.

Ami fontos, hogy jól érezze magát a bőrében!

És ne feledjük! Ami belül, az van kívül is!